Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er de vanligste leddgikt symptomer i hendene?

Hva er de vanligste leddgikt symptomer i hendene?

leddgikt i hånden oppstår vanligvis med aldring, men det kan også utvikle seg på grunn av infeksjon, ulykke eller traume. De vanligste symptomene på leddgikt i hendene inkluderer felles smerte og hevelse. I tillegg kan de som har blitt diagnostisert med leddgikt i hendene ofte oppleve en redusert felles fleksibilitet. Leddgikt i hendene har vært knyttet til økning i trøtthet i noen tilfeller, samt utvikling av små, smertefulle cyster. Ofte gjennom tidlig anerkjennelse og diagnose, de mer alvorlige symptomer på leddgikt i hendene kan behandles. Reseptbelagte medisiner, varme og kalde behandlinger, og selv kirurgi er alle mulige rettsmidler for leddgikt smerte.

Leddgikt symptomer i hendene oftest inkluderer store mengder leddsmerter. Leddsmerter i forbindelse med leddgikt i hendene vanligvis er verre i morgen, og ofte reduseres i alvorlighetsgrad i løpet av dagen. I tillegg personer som har blitt diagnostisert med leddgikt i hendene vanligvis opplever en økning i leddsmerter etter perioder når leddene ble brukt i en lengre periode.

En hevelse i leddene er et annet symptom. I forhold til leddgikt i hendene, svelling er oftest forårsaket av en økning i produksjonen av fluid rundt leddene. Dette skjer når omgivelsene brusk er enten skadet eller tapt på grunn av alder. Personer som lider av leddgikt i hender og erfaring hevelse kan merke en økning i temperaturen på leddene i ekstreme tilfeller.
annonse

Vanligvis leddgikt i hendene føre til en redusert rate av fleksibilitet i leddene. Forskning tyder på at de som lider av leddgikt bør utføre spekter av bevegelse øvelser så mye som mulig - til det punktet av smerte - for å hindre ytterligere nedgang i mobilitet. Det finnes en rekke øvelse som vil både strekke og tone musklene i hånden.

Utviklingen av små, smertefulle cyster er også knyttet til leddgikt symptomer i hendene. I de fleste tilfeller er disse cyster funnet i nærheten av enden av fingeren, i nærheten av spiker. Mens cyster ofte gi konstant smerte, øker i alvorlighetsgrad forekomme når trykk plasseres på dem.

I noen tilfeller, leddgikt i hendene kan være knyttet til en økning i dagsrater tretthet. Mens noen studier har funnet at leddgikt i seg selv er faktisk ikke skylda for økningen i tretthet, er høyere innsats ofte nødvendig for å utføre daglige aktiviteter for å leve. Denne økte arbeidsmengden kan gjøre personen som lider av leddgikt mye mer sliten enn vanlig.