Hjem >> helse >> Hva er Ortho-Bionomy?

Hva er Ortho-Bionomy?

Have du opplevd smerte? Kanskje du har fått noen ryggsmerter, nakkesmerter, eller hoftesmerter? Hva med kronisk spenning i muskler og ledd? Vil du være i stand til å bøye seg for å sette på sokker eller sko? Ønsker du å føle deg bra igjen? I så fall kan du være klar til å prøve en type terapeutisk karosseri kalt Ortho-Bionomy. I flere år nå har jeg brukt Ortho-Bionomy i mitt San Antonio Massasjeterapi og Karosseri praksis for å lindre smerte og stress.

Hva er Ortho-Bionomy og hvordan virker det?

Ortho-Bionomy er en ikke-invasiv, milde, og veldig kraftig type terapeutisk karosseri. Ortho-Bionomy arbeider med kroppens egne selvkorrigerende reflekser for å effektivt lindre akutte og kroniske smerter, kroniske spenninger mønstre, og stress. Ortho-Bionomy gjøres oftest med klienten avslappende fullt påkledd på en godt polstret bord mens Ortho-Bionomist utfører utgivelser ved å plassere kundens kropp og ledd i positions av komfort og deretter bruke milde bevegelser og /eller kompresjon. Resultatet av en Ortho-Bionomy økt mindre smerter, nedsatt muskelspenning, økt sirkulasjon, større fleksibilitet, og en generell følelse av velvære og avslapning.

Hvor ble Ortho-Bionomy kommer fra?

Ortho-Bionomy, både navnet og kroppen av arbeidet, er basert på arbeidet til Dr. Arthur Lincoln Pauls. Dr. Pauls var en Osteopathic Lege og Judo instruktør. Etter en presentasjon av arbeidet til Dr. Laurence Jones om "Spontan Release ved å plassere" ble Dr. Pauls fascinert av kroppens selvkorrigerende reflekser. Han trakk på hans kunnskap om Osteopati, homeopati, og Judo for å finne måter å arbeide med kroppen i stedet for å forsøke å tvinge endring. Etter flere års arbeid og eksperimentering Dr. Pauls begynte å undervise Ortho-Bionomy i USA og Europa. I dag Ortho-Bionomy er lært og praktisert rundt om i verden.

Hva kan behandles med Ortho-Bionomy?

Ortho-Bionomy brukes vanligvis til å behandle ulike smertefulle tilstander, postural forvrengninger, kronisk spenning og stress. Som dekker mye av bakken gjør det ikke? Som en lisensiert massasje terapeut som har studert Ortho-Bionomy noen tid jeg har brukt Ortho-Bionomy å kunne behandle:

1. Back Pain - lav rygg og øvre rygg

2. Neck Pain inkludert whiplash

3. Hip og kne smerter

4. TMJ dysfunksjon - Jaw Pain

5. Hodepine og migrene

6. Skulder Smerte og rotatorcuff problemer

7. Leg Length Uoverensstemmelse og funksjonell skoliose

8. SI leddsmerter og Isjias

9. Kronisk stress og spenning

... og mer.

Som du kan se, er Ortho-Bionomy effektive i behandling av et bredt spekter av klager. Men mens Ortho-Bionomy er veldig mild, ikke-invasiv, og kompatibel med alle helbredende systemer bør du rådføre deg med legen din før du mottar en Ortho-Bionomy økten eller annen form for massasje eller karosseri. Ortho-Bionomy utøvere velkommen arbeider i conjuction med helsevesenet team.

Hvor kan jeg få en orto-Bionomy Session?

Hvis du er i San Antonio, Texas eller området du kan få en Ortho-Bionomy økt fra meg på min Massasjeterapi og karosseri praksis Massasje Av Ben. Hvis du ikke bor i San Antonio-området kan du finne en Ortho-Bionomy utøver i nærheten av deg ved å kontakte Society of Ortho-Bionomy International Ortho-Bionomy.org hvor du finner oversikten over utøvere rundt om i verden.

Ortho-Bionomy er et registrert varemerke for Society of Ortho-Bionomy International (SOBI) og brukes med tillatelse.

Om forfatteren

Ben Crabtree er en lisensiert massasje terapeut, og sertifisert nevromuskulær Terapeut i San Antonio, Texas. Hans praksis er dedikert til å lindre smerte gjennom bruk av flere massasje og bodywork teknikker. Se hans nettsted MassageByBen.com eller SOBI