Hjem >> helse >> Hva er Endermologie?

Hva er Endermologie?

cellulitt refererer til overskytende fett celler som ligger under overflaten av huden. Disse cellene trekke og presse mot huden, forårsaker en smilehull virkning på den ytre overflate av huden. Dette fører til at huden overflate blir ujevn. Det finnes ulike cellulitt behandlinger, men mange mennesker alltid se etter den beste cellulitt behandling tilgjengelig. Endermologie har vært rangert som den mest effektive behandlingen tilgjengelig. Endermologie ble først utviklet på 1980-tallet av Louis Paul Guitay i Frankrike. Den ble brukt til å behandle brannskader og løsne arr vev. Det er på grunn av denne funksjonen som det er i dag den mest brukte formen for cellulitt behandling.

Endermologie er kjent for å behandle cellulitter gjennom metoder som massasje, manipulering av vev og rullende. Det er en ikke-kirurgisk prosedyre. Det er også den første typen cellulitt behandling skal godkjennes av Amerika Food and Drug Administration. Endermologie hjelper i å forbedre sirkulasjon av væske rundt huden, forbedre hudens tone og utstråling, gjenoppleve muskulære smerter, og forbedre utseendet på cellulitt.

Prosedyren av de beste cellulitt behandling

Før behandlingen begynner, pasientene normalt få konsultasjoner for å diskutere spørsmål som de måtte ha om emnet. Det er også viktig å diskutere ens spesielle tilstand og effektiviteten av behandlingen til spesifikke tilstand. Dette er fordi hver person er forskjellig, slik at behandling kan reagere forskjellig på hver person. Den normale anbefaling er vanligvis mellom 6-10 økter som varer i et par måneder med tretti-minutters økter per måned, slik som å hjelpe deg å opprettholde den nye figuren. Pasientene er normalt pålagt å ha noen spesialisert kroppen antrekk mens terapeuten bruker en hånd hjelp masserer enhet. På behandlingen vil vare i ca førti minutter. De fleste pasienter velger også å ha to økter i uken. Det anbefales å følge disse behandlingene med dampbad økter som varer i ca 20 minutter. Under alle disse prosedyrene, bør du være svært forsiktig med å la svette opphold på kroppen din, da dette vil la huden reabsorb giftstoffer inn i kroppen. Imidlertid er svømming ikke anbefalt på grunn av det høye nivået av toksin absorpsjon. Under bading, absorberer legemet klor gjennom huden. Dette vil gjengi alle de prosedyrer som du nettopp har foretatt meningsløst. Etter en Endermologie behandling, er det tilrådelig at du trener så snart som mulig, da dette vil sikre at du ser bedre resultater fra prosedyren. Tar i mye vann vil også hjelpe i cellulitt behandling. Høy mengde vann inntaket vil føre til at nyrene til å arbeide hardere for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Working ut får kroppen til å produsere et høyt antall av giftstoffer, vann vil bidra til å løse opp denne giftstoffer og filtrere dem.

Derfor når du gjør et besøk til legen, at du er riktig hydrert. Hvis kroppen er dehydrert, så resultatene opplevd vil ikke være like god som de opplevde i en riktig hydrert kroppen.

Endermologie behandlinger kan utføres på forskjellige deler av kroppen, for eksempel ansiktsbehandling, full body eller selv enkelt område behandlinger.

For mer informasjon om Revitashape og beste cellulitt kremer. Besøk i dag - http://www.revitashape.com/