Hjem >> ernæring >> Bruk disse tipsene for å forbedre din Nutrition

Bruk disse tipsene for å forbedre din Nutrition


Sørge for at du får riktig ernæring for kroppen din er en hjørnestein i ikke bare fysisk, men også psykisk helse. Akkurat hvordan du gjør dette, når selv råd fra eksperter synes å endre så ofte, kan være forvirrende. I denne artikkelen skal vi foreslå noen ideer og tips for å hjelpe deg å få den næring du trenger.

Bruk grønnsaker på ukonvensjonelle måter å maksimere mengden barna spiser. Ved hjelp av grønnsaker i retter som vanligvis ikke krever dem, for eksempel lasagne eller hjemmelaget pizza, kan gjøre måltidene moro for barna, fordi det gir en dose variasjon. Spise grønnsaker vil ikke være så ille hvis det er i maten de elsker.

Når du "studere opp" på ernæring, sørg for å lese om mer enn en tilnærming. Det er mer enn en skole med tanke, og moter kommer og går - ". Science" selv i denne antatt Ved å gjøre en beslutning om hvilken du skal følge, er det avgjørende test hva som faktisk fungerer for deg. Du må kanskje sette mer enn en teori på prøve før du finner en rett for deg.

Spis hele fargespekteret i mat! Frukt og grønnsaker er en uunnværlig del av et sunt kosthold. Prøv å innlemme en fargerik frukt eller grønnsak til hvert måltid. Mye av antioksidantegenskaper er funnet i skinn. Så, hvis du kan spise huden, ikke skrelle den fra frukt eller grønnsak.

For å opprettholde en sunn livsstil, kan du prøve å øke forbruket av grønnsaker. Baby gulrøtter er en rask matbit og en stor kilde til både vitamin A og C. Friske grønnsaker er best, men frosne grønnsaker holder sine ernæringsmessige verdier bedre enn hermetisert. Salater er en rask og velsmakende måte å få sunn greener, men ikke gå over på dressing.

En diett plan som gir deg riktig ernæringsmessig nivå vil inkludere frokost. Frokost er viktigere enn noe annet måltid, siden det gir deg næringsstoffer samt et løft i stoffskiftet.

Vitamin K er en fordelaktig næringsstoff som du kan legge til kroppen din på en daglig basis. Dette vitamin er svært gunstig for å redusere blåmerker og eventuelle feil som du kan ha på huden. Hvis du lider av alvorlig akne, kan vitamin K bidra til å redusere rødhet fra støt.

Den ydmyke kål familien (inkludert grønnkål, grønne og sennep greener), gir oss et spesielt godt kjøp, ernæringsmessig. Hvis du ennå ikke har lagt disse til kosthold, bør du. Disse mørkegrønne bladgrønnsaker er anerkjente leverandører av fosfor, kalsium, jern og karotenoider. Dessuten er de billig!

Du bør alltid la den lille være din hjelper når du bestemmer hva slags mat å kjøpe eller lage mat. La dem plukke ut sine favoritt frukt og grønnsaker. Når du kommer hjem, kan du ha dem skylle frukt og grønnsaker og bli kvitt noen avfall når du er ferdig med å hakke dem opp.

Prøv å ikke spise korn for en stund for å forbedre ernæring. I det siste, folk spiste mer naturlig mat i stedet for bearbeidet de fleste spiser i dag. Mye av det korn som vi spiser i dag er kunstig bearbeidet og har mistet det meste av sin næringsverdi. Å spise mindre korn kan gjøre at du føler deg bedre.

Som vi antydet i innledningen, er ernæring viktig for helsen. I dagens verden, har ikke alle den livsstilen for å lage mat forseggjort måltider eller holde oversikt over de næringsstoffene de tar i, og i dagens klima, vil ikke alle kunne ha råd til dyr mat. I denne artikkelen har vi gjort noen rett frem forslag til måter ulike mennesker kan forbedre deres ernæring-prøve litt ut, og vi er sikker på at du vil merke forbedring i din helse.