Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er forskjellige typer myggnett?

Hva er forskjellige typer myggnett?

Mange er bekymret og klar over de problemene som myggen kan presentere. Fra sykdommer de kan bære på mer mindre irritasjon av deres bite og mulig smitte fra bite reaksjon, folk ønsker å holde disse insekter unna. Myggnett er en av måtene å holde myggen ut av noe område hvor deres tilstedeværelse er et problem.

Myggnett er tilgjengelig i en rekke utførelser for allsidig bruk. Noen myggnett er forbehandlet med et plantevernmiddel for ekstra beskyttelse, og andre nett er tilgjengelig ubehandlet. Den primære hensikten med myggnetting er å skape en ugjennomtrengelig barriere mellom mennesker og mygg.

Mange myggnett er utviklet med utendørs i tankene, hvor myggen er det største problemet. Men i mange deler av verden, kan mygg være et problem i og utenfor. Uansett, det er mygg garn laget for å hjelpe til med kontroll i hver situasjon.

For utendørs servering eller bare slappe av, myggnett er tilgjengelig for omslutter gazebos, spisetelt, og til og med patio bord med parasoller. Det samme beskyttelse er tilgjengelig fra myggnett designet for å dekke senger, barnesenger og soveposer. Tilsvarende myggnett er tilgjengelig for på farten bruk også. Hatter med myggnetting bygget i er lett tilgjengelig for fotturer, fiske, eller jakt, eller du kan designe din egen myggnetting til andre formål, som for eksempel dekker en barnevogn, ved å kjøpe en masse eller bolt av nettingen og klippe og feste for å passe .
annonse

de fleste myggnetting er designet for å enten henge fra et sentralt punkt som toppen av et telt, paraply, tak, eller hvor det er aktuelt, og deretter drapere til bakken. Men da henger ikke er mulig eller praktisk, frittstående eller selvbærende mygg nett kan kjøpes. Noen myggnetting er designet for å være frittstående, pop-up kabinetter. I hovedsak er det et myggnett designet for enhver situasjon som kan garantere beskyttelse.

valg å bruke behandlet eller ubehandlet myggnetting er avhengig av din preferanse. Behandlet myggnett er oftest behandlet med permetrin. Permetrin er en menneskeskapt insektmiddel, må ikke forveksles med et insektmiddel. Når den brukes til å behandle stoffer, binder permetrin til stoff fibrene gang tørket. Studier har vist at permetrin er ikke skadelig for miljøet, og behandlet stoff, når tørket, er trygge å bruke selv rundt små barn. Det er degradert i sollys og kan vaskes av, så effektiviteten av pre-behandlet myggnett er ikke ubegrenset, og nettingen kan trenge å bli trukket med jevne mellomrom med en permetrin spray.