Hjem >> velvære >> Hvordan å ta med på en menstruasjons Cycle

Hvordan å ta med på en menstruasjons Cycle

Hver kvinne har en annen syklus når det kommer til menstruasjon. Noen kan ha en syklus på 28 dager, men noen kan nå opp til 40 dager eller noen måneder med ulike intervaller hver. En kvinne kan ha forsinkelser i hennes periode selv når hun ikke er gravid. Faktorer som endringer i vekt, kosthold eller en underliggende sykdom kan påvirke hennes syklus.
Likevel, selv om en endring i en syklus er forårsaket av disse faktorene, en forsinkelse fører vanligvis stress i dem som opplever det. For de fleste kvinner, er en savnet perioden et avvik fra normal kroppen fungerer. Her er noen tips om hvordan du kan få på en menstruasjon. Husk å alltid sørge for at du ikke er gravid før du prøver noen av disse tipsene.

  • Ha et daglig inntak av vitamin C. En dose på 1000-1500 mg C-vitamin hver dag kan vanligvis gjøre perioden starte tidligere for de fleste kvinner. Dette vitamin er kjent for å frata livmor av progesteron, som deretter gjør veggene bryte ned, derfor starter mensen.
  • Prøv ulike avspenningsteknikker. Noen undersøkelser sier at meditasjon og noen andre former for avspenningsteknikker kan bidra til å starte mensen. Noen av disse teknikkene er hydroterapi, meditasjon og lett massasje terapi.
  • Ha sex med partneren din. Oppnå en orgasme ved å ha sex eller onanert vil føre til at skjedemuskulaturen til kontrakter, derfor spørre utbruddet av menstrual flow. Sæd er også kjent å myke opp i livmorhalsen, som også kan hjelpe i prosessen. Noen kvinner er kjent for å ha sine perioder etter å ha sex.
  • Prøv å ta hormonelle erstatninger. Hormonelle ubalanser føre til en endring i kvinnens menstruasjonssyklus. Før du prøver dette, ta kontakt med legen din først. Noen hormoner kan føre til at blodet til å tykne og kan være kontraindisert hvis du lider av diabetes eller høyt blodtrykk. Det er alltid motsetning hormonelle piller som begge har østrogen og progesteron, som har færre bivirkninger.
  • Finn måter å slappe av. Noen ganger forsinkelser i perioden er forårsaket av for mye stress. Lytt til avslappende musikk eller bare sette føttene opp og føle stress forlater kroppen din. Prøv å ta en varm eller varmt bad, da dette kan forbedre sirkulasjonen, som også omfatter blodtilførselen til livmoren.
  • Prøv noen urtepreparater. Urter som persille, Pennyroyal, dong quia, burot, klaseormedrue, og rue er nyttige å ta med på menstruasjonssyklusen. Disse urtene er emmenagouges som hjelper indusere menstruasjon. Dong quia og persille bør ikke kokes fordi dette fjerner de flyktige oljer som er nødvendig for urt å gjøre sitt arbeid.
  • For flere, alvorlige tilfeller kan du prøve utvinning. Dette bør ikke bli forsøkt hjemme. Denne prosedyren gjøres best i et sykehus, og bør bare gjøres av eksperter. Dette innebærer å sette et instrument inn i skjeden som suger foring dannet i livmoren. Dette er også brukt for tidlige aborter, så vær forsiktig i å avgjøre hvilken metode som er egnet for deg.
    Hvis forsinkelsene ta lengre tid enn vanlig, er det alltid best å oppsøke lege slik at du kan finne den roten årsaken til forsinkelsene. Det kan bety mer alvorlige problemer som kanskje trenger umiddelbar legehjelp.