Hjem >> Vekttap >> Vet du hemmeligheten til vekttap suksess?

Vet du hemmeligheten til vekttap suksess?

There er ingen hemmelighet å miste vekt effektivt. Ja, du leste riktig. For å forstå hvorfor dette er sant, må du først innse at veien til vellykket vekttap er egentlig ikke en hemmelighet i det hele tatt. Den er der for alle å se og praksis som en vane, ikke bare i slanking og fitness perspektiver, men også i alle andre aspekter av livet. Den lille hemmeligheten er faktisk en stor utfordring å ta på; men uten å ta de første skritt for å bekjempe fedme, du kan ikke vinne på noen måte. Er du klar for det? Hvis du er, så forbered deg på en kamp med ingen andre enn din egen selv -. En kamp for å søke hemmeligheten av disiplin i livet ditt
Er du fortsatt lurer på hvorfor såkalte diett ikke gir du den gode figuren du alltid har drømt om? Er du fortsatt påført med sykdommer forårsaket av fedme og komplikasjoner av å være overvektig? Alle disse spørsmålene bare peke på det faktum at du ikke er disiplinerte nok til å følge reglene som faktisk fungerer.
I riktig slanking, er deprivasjon ikke løsningen. Sultne selv for fysisk og psykisk sykdom og død ikke viser disiplin og ansvarlig slanking. Hvis du tror din evne til å tåle sterk sultfølelse gjør at du modig nok for en passe figuren, så du tenker feil. Det er faktisk evnen til å hengi som kan gi deg rett til å skryte - så lenge du vet når du skal stoppe. Det er evnen til å si nei til den avgjørende punkter som gjør friske mennesker være og forbli slank og passform. Så hvordan kan denne disiplinen være effektive for vekttap metoder? Her er noen bevis som støtter denne ideen:
Spise mye er bra - så lenge du spiser riktig. Lær deg å ikke ta den ekstra store, saltet potetgull pose og hodet på til frukt seksjon istedenfor. Trene øyet til å se etter sunn mat, ikke junk food.
Tygg maten så mye du kan. God fordøyelse er en annen nøkkel til effektiv Shedding vekt, og hvis du starter det riktig selv, kan du ikke gå galt. Gulping ned maten raskt viser grådighet og ukontrollerbar trang. Igjen, et annet tilfelle av manglende disiplin. Lær deg å bremse ned.

No pain no gain er hvordan det sies, og dette må være hvordan øvelsen går også. Ikke nøy deg den enkle veien som faktisk vil holde deg våken. Trener hardt. Jo mer smertefullt det blir, jo mer suksess du vil høste fra den. Selvfølgelig ville du må oppsøke en profesjonell terapeut til å gjøre det riktig.
Ta på et plan og lære å forplikte seg til det. De fleste dietter fungerer ikke på grunn av mangel på denne disiplinen: stikker til selvlagde løfter. En diett kan bare fungere på lang sikt hvis du forplikte din vilje til det.
Nå som du vet hemmeligheten til effektiv vekttap, er neste skritt å gå ut der og begynne din plan for å fitness. Er du disiplinert nok til å innrømme det du trenger? Din suksess er i dine hender.