Hjem >> Kosttilskudd og vitaminer >> Hvordan lage en Poultice

Hvordan lage en Poultice


Et grøtomslag er en gammeldags middel som brukes til å trekke ut infeksjon og hastighet helbredelse. Like effektive i dag, fungerer et omslag ved å øke blodgjennomstrømningen, avslappende muskler, og beroligende betent vev. En grøtomslag kan hjelpe med leddsmerter, betennelser, byller og abscesser, forstuinger, solbrenthet, og en rekke andre forhold. Her er hvordan du gjør et omslag:
1. Velg urter. En grøtomslag kan gjøres med tørkede eller friske urter. Hver type urt har spesielle helbredende egenskaper; velge en som passer for din tilstand, for å sikre at det vil være effektivt. Vanlige grøtomslag urter omfatter: løvetann for hudsykdommer som utslett, kviser, eksem eller tørr hud; Bukkehornkløver eller linfrø for betennelse; kull og lobelia kombineres for å behandle insektbitt, bie stikk eller sår; sennep for spente muskler, betennelse og hevelse; løk for byller og sår
to. Lag et omslag fra tørkede urter. Bruke en morter og pistill til jord tørkede urter til et pulver. Deretter legger nok varmt vann til å danne en tykk pasta. Mengden av vann og urter det vil ta avhenger av størrelsen av det berørte området, samt absorpsjon av vann inn i spesifikke urt som brukes.
3. Lag et omslag fra friske urter. Hvis du har friske urter som ikke har blitt tørket, ikke prøv å knuse dem til pulver. I stedet kombinerer en halv kopp hele urter (ca 2 unser) med en kopp vann i en liten kasserolle. La det småkoke i 2 minutter. Blandingen skal bli veldig tykk. Ikke prøv å drenere væske fra urt blanding, selv om noen vann kan bli stående i pannen når du fjerner omslaget.
4. Forbered grøtomslag for påføring på huden. På et flatt underlag, plassere en ren stykke lin, musselin, gasbind eller hvit bomull plater som er stor nok for det berørte området av kroppen. Spre urt blanding på kluten.
5. Bruk på huden. Rens huden med hydrogenperoksid. Deretter plasserer grøtomslag i kluten over huden. Vikle et håndkle rundt området og pin den sammen for å holde grøtomslag på plass. Omslag jobbe fordi huden kan absorbere medisinske fordeler av urter i en svært kort periode. Ved hjelp av en varmeflaske for å holde et omslag varm kan gjøre det mer effektivt.
6. La den gjøre sitt arbeid. Urtegrøtomslag bør holdes på huden alt fra 1 til 24 timer. Som smerten avtar, kan du fjerne omslaget. Påfør en frisk grøtomslag etter behov.
Omslag er en helt naturlig middel for mange forskjellige forhold. De kan gjøres hjemme, men du bør nøye forskning urtene før de bestemmer seg for en.