Hjem >> Slutte å røyke >> Millioner grunner til å slutte å røyke, men hvorfor gjør folk fortsatt røyker?

Millioner grunner til å slutte å røyke, men hvorfor gjør folk fortsatt røyker?


Det finnes millioner av grunner der ute på hvorfor å slutte å røyke. Røyking forbyr kroppen fra å fungere på sitt høyeste potensiale. Derfor er en person som er en vanlig røyker en pakke om dagen er å begrense deres liv og også forkorte deres liv sikt. Grunner til å slutte å røyke er som følger: Forleng levetiden av ditt liv, leve et sunnere og mer meningsfylt liv, gjøre andre rundt deg lykkelig og finne en sunnere alternativ. Ved å forlenge livet ditt, er du forlenge ditt liv på jorden, og du kan gjøre det meste ut av livet ditt før du trenger å gjøre listen bøtte. Alle disse grunner til å slutte å røyke høres umulig å passere på, men det som holder folk fra å prøve å slutte?

Det er så mange grunner for en person å slutte å røyke og begynne å nyte livet, men hvorfor folk vedvarer og venter til det er for sent? Hovedproblemet med å prøve å slutte å røyke sigaretter er enkel, det er vanskelig. Prøver å slutte cold-turkey er i utgangspunktet tilsvarer avslutte en personlig aktivitet som lindrer stress i livet ditt. Aktiviteter som trener, spille TV-spill, søm, hagearbeid, og lesing tilsvarer å røyke en sigarett til en avhengige røyker. Når en person begynner å røyke, til sine hjernen programmer kroppens sette røyking på toppen av listen over ting å gjøre hver dag. Det er derfor det er viktig å finne et sunt alternativ til røyking vane og begynte å begrense forbruket av sigaretter om dagen.

Hva skjer med kroppen din etter at du begynner å redusere forbruket av sigaretter per dag? Fra begynnelsen, når du begynner å redusere mengden av sigaretter som du røyker per dag kroppen går inn i en tilstand av rehabilitering. I begynnelsen du begynner å føle seg syk ikke røyke fordi du er vant til å sette skadelige kjemikalier i kroppen din. Den andre fasen av denne prosessen er tilpasning; Kroppen din trenger for å tilpasse seg den endringen du har gjort med livet ditt. I denne fasen er kroppen mest utsatt for ukontrollerbare oppfordrer til å plukke opp nikotin pinne. Du begynner å føle at du ikke kan gå gjennom dagen uten å tenne opp, og dine grunner for å slutte å røyke er snart glemt.

I virkeligheten, ved å slutte tidlig kan du likevel forlenge livet ditt og starte fra begynnelsen igjen. Det siste trinn i denne prosessen er utvinning, også kjent som rehabilitering. I denne fasen er kroppen din sakte venne seg til den endringen du har gjort ved å slutte å røyke. Etter hvert som du avanserer gjennom dagene uten å forbruke dårlige kjemikalier inn i kroppen din slik du er vant til, du begynner å føle deg mer uthvilt enn noen gang før, og merker at sansene er kraftigere enn noensinne. Kroppen er kjent for å erstatte sin "gamle jeg" hvert år, og som en slange, kaster kroppen selv inn i en ny og raffinert kroppen enn det var året før; det vil si, hvis du holder den frisk.

For en røyker til å fullt igjen fra år med misbruk, har personen til å sette sitt sinn for å leve en sunn livsstil. Etter år med inntak av dårlige kjemikalier er en røyker kropp hele tiden prøver å opprettholde homeostase, stadig prøver å fungere normalt igjen. Kroppen må jobbe ekstra hardt når en person bestemmer seg for å røyke fordi det som går inn i kroppen, må komme ut. Neste gang før du noen, tenk på hva du setter inni deg, og hvor vanskelig kroppen kjemper for å befri kroppen av uønskede stoffer.

Tro det eller ei, millioner av mennesker der ute er uvitende om at det ikke er for sent å slutte. Det er en million grunner til å slutte å røyke ute, og det er opp til deg å finne ut grunnen til å slutte å røyke. Enten du ønsker å slå hele livet rundt, eller du ikke vil at folk rundt deg til å ta konsekvensene av annenhånds røyking, bør en eller annen grunn ut det være fornuftig nok til å bestemme seg for å slutte å røyke. Ikke noen gang nøl med å ta det første skrittet for å slutte å røyke eller å finne et bedre alternativ, fordi når du gjør det, vil du innse hvor forfriskende luften virkelig er.