Hjem >> ernæring >> Hva en kjendistrener spiser på en dag

Hva en kjendistrener spiser på en dag

Høst Calabrese elsker å spise. Du kan fortelle Super Trainer for Beachbody er en foodie hvis du ser på kjøkkenet hennes i California. En enorm gaffel og skje henger på veggen i tillegg til morsomme kunstverk med tema. Det er en Wolf ovn rekkevidde, et dobbeltdørs Sub Zero-kjøleskap, og ikke en, men to øyer for matlaging.

Hvis du ser på høstkalabrese, forfatteren av kokebøker og medvert (med broren kokken Bobbie Calabrese) i hennes Beachbody-matlagingsprogram "FIXATE, "Du lurer kanskje på hvordan en som elsker mat så mye, holder seg så mager, sunn, og energisk, med flott hud å starte opp! Vil du ikke elske å vite hva hun spiser på en dag? Det gjorde vi absolutt, og vi tenkte at du ville også. Så, vi spurte høsten om å tulle.

Det viser seg at hun ikke skjuler noen revolusjonerende hemmeligheter. Å holde kiloene mens du fortsatt spiser gourmetmat handler om 1) å kontrollere porsjonsstørrelsen; 2) å spise en balanse mellom makronæringsstoffer (proteiner, karbohydrater, og fett); 3) betydelig redusert bearbeidet mat (spesielt tilsatt sukker); 4) og holder seg superhydrert. Hun beskriver trinnene i sin nye bok Gå ned i vekt som gal selv om du har et gal liv! (Den er full av flotte oppskrifter, også.)

"Jeg ønsket å lære folk at å spise for din helse (som vil føre til vekttap når det gjøres konsekvent over tid) ikke er så vanskelig, "Calabrese sier." Det krever ikke sult, det krever ikke at du gir opp store matgrupper, det krever ikke at du isolerer deg fra sosiale sammenkomster, og det trenger ikke smake dårlig. "

For nå, la oss se hva som er på tallerkenen hennes i dag, og hvis du ønsker å spise bedre selv, Prøv disse 8 enkle triksene for å spise sunt hver dag.

Frokost

Shutterstock

Frokostpølse, som høsten lager seg av magert kalkun, lønnesirup, salt, rosmarin, pepper, einer, muskat, og vann. Hun lager det sammen med en side av sauterte grønnsaker, og havre med en skvett gresskar krydder, vaniljeekstrakt og en skvett lønnesirup. "Og jeg må ta min kaffe, "sier hun. Hun pleide å slå en kaffebar hver morgen for en stor vaniljesmak før hun skjønte at den inneholdt 500 kalorier og 81 gram karbohydrater." Nå er det Cafe Americano med 1 sukker i rå og en skvett usøtet soyamelk. , " hun sier.

BLIV INFORMERT :Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få de siste matnyhetene levert rett i innboksen din.

Post -treningsmat

Shutterstock

Etter treningen hennes, Høstfylling med en banan og et glass Beachbody Performance Recover med sjokoladesmak, en pulverblanding designet for å øke muskelgjenoppretting og fremme lean-muskelvekst.

Vann

Shutterstock

Høsten nipper til vann hele dagen for å holde seg hydrert og holde sulten i sjakk. "Jeg er aldri uten en 16-unse reise flaske fylt med vann med et sugerør, "sier hun." Jeg synes jeg drikker mer vann hvis jeg bruker et sugerør, men det kan bare være meg. "Kvoten hennes:64 gram vann per dag." Du bør drikke halvparten av kroppsvekten i gram vann hver dag, " hun sier.

RELATERT:Slik sørger du for at du drikker nok vann

Lunsj

Shutterstock

Til middagsmiddagen hennes, Høsten velger bakt laks, brun ris, og bøffelblomkålbiter.

"Laks er en lunsj for meg fordi den er så tilfredsstillende, "sier Calabrese." Og de bakte Buffalo -blomkålbittene er alvorlig vanedannende! Jeg elsker at jeg får all buffelsmaken jeg vil ha, men ved å spise grønnsaker i stedet for mange vinger.

Matbit

Shutterstock

Vegansk vanilje Shakeology (Beachbody's meal erstatning shake pulver) blandet med frossen blomkål og blåbær. "Jeg elsker å tilsette grønnsaker og frukt til shakes for ekstra smak og næringsstoffer og å slå ned sult mellom måltidene, " hun sier.

Middag

Shutterstock

Fullkornspasta og kjøttboller med en liten salat dryppet med dressing. (Høstens kokebøker inneholder hjemmelagde salatdresser med lavt kaloriinnhold som sitron Dijon, Avokado, Honningsennep, og en sunnere Ranch. "Jeg vokste opp i en italiensk familie; faren min eide pizzarestauranter, så jeg må fikse pastaen min, " hun sier.

Matbit

Shutterstock

Et eple eller noen bær. "Av og til, Jeg skal lage peanøttsmør eplekaker til dessert, "sier hun. Det er riktig, selv trenere unne seg noen godbiter en gang i blant. Hvis du også vil gjøre det, Prøv disse 44 sunne desserter Ernæringseksperter sverger til.