Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva kan jeg gjøre med et panikkanfall under svangerskapet?

Hva kan jeg gjøre med et panikkanfall under svangerskapet?

Å ha et panikkanfall under graviditet er ikke alltid unngås, men det er som regel ufarlig for fosteret når det skjer. Når det er sagt, opplever et panikkanfall er svært ubehagelig for moren, som er den generelle tilstanden av angst som noen ganger oppstår når noen blir gravid. Den beste tingen å gjøre om et panikkanfall under svangerskapet er å roe ned ved hjelp av naturlige strategier, for eksempel dyp pusting, lett trening, eller ta en dusj. Det er noen bevis for at anti-angst medisiner kan være trygt å bruke under graviditet, men medisinske meninger om denne saken variere mye. Tiltak for å opprettholde en avslappende og støttende liv under svangerskapet er den beste måten å unngå dette problemet.

Et panikkanfall under graviditet er akkurat som alle andre panikkanfall, men det er forsterket av hormoner, frykt, og real krav til mor. Stress er vanligvis forhøyet for en mor under svangerskapet fordi det er en rekke preparater av gjøres, ting som kan gå galt, og daglige aktiviteter for å fortsette. Morgenkvalme, begrensning av bevegelse, og generelt ubehag kan også bidra til et panikkanfall under svangerskapet. Som sådan, er det relativt vanlig at selv kvinner som aldri har hatt angst problemer å oppleve et panikkanfall under svangerskapet.
Ad

Fjerne disse problemene er den beste måten å forebygge angst fra å bygge opp. Hvis det er mulig, å ta seg tid til å slappe av i løpet av dagen kan gjøre en stor forskjell. Erkjennelsen av at stress som skjer kan være nok til å hindre et brudd ned. Snakker om de problemene man har med en kjær kan lindre stress og hindre panikk angrep også.

Panikkanfall er sterkt ubehagelig, og mange mennesker kan føle nervøs energi før de når en full angrep scenen. Hvis dette er tilfelle, kan opptar thoughs stoppe angrepet. Dette kan oppnås ved å distrahere hjernen fra hva det gjorde med aktiviteter som høytlesning, gå, eller spille et instrument. Noen ganger er hvis stresset stiger på grunn av bekymringer om fosteret, snakker med fosteret kan stoppe angst fra å bli overveldende.

Når et panikkanfall som skjer, det eneste noen kan gjøre er å ri den ut. Panikkanfall er vanligvis svært kort, og tar skritt for å roe ned kan gjøre dem enda kortere. Mange synes at en trøstende plassering, drikke, eller aktivitet kan gi lindring fra intens angst. Et panikkanfall kan ikke skade enten mor eller fosteret, så bare venter den ut er sannsynligvis den beste strategien for å overvinne angrepet.