Hjem >> Slutte å røyke >> Er det lovlig for vår helse foresatte til å sitte på gjerdet når de har muligheten til å kvitte seg nz av røyking?

Er det lovlig for vår helse foresatte til å sitte på gjerdet når de har muligheten til å kvitte seg nz av røyking?

Det er uheldig sannheten at vi lever i en verden av fare, økonomisk motgang og uforutsigbarhet. Så vi stole på våre regjeringer til å beskytte oss, for å holde oss trygt fra skade og styre oss unna motgang. Mange av oss stoler på våre regjeringer og de som vervet av våre regjeringer til å styre oss unna farer.

Så hva skjer når de foresatte bli ubesluttsom? Enda mer threat; hva skjer hvis en teknologisk utvikling faller i sin runde, som kan tydelig hjelpe sine folk, men de aktivt velger å ikke handle på det?

Det er absolutt ingen tvil om at den nye elektroniske sigaretten industrien har tatt offentlige etater over hele verden av vakt. De er ganske raske til å godta det. Men disse enhetene er ikke nytt lenger. De har vært tilgjengelig og åpnes i over et tiår.

Mange studier har blitt utført, hundrevis av resultatene har blitt publisert, og millioner av mennesker har opplevd de positive resultatene som er knyttet til e-sigaretter. Likevel, etter all denne tiden og alle disse testene - det er ingen telefon fra våre guvernører -. Våre beskyttere

Nylig Professor Marewa Glover, leder av End røyke NZ og en av NZ lengste servering og mest respekterte Nikotin Harm Reduksjon talsmenn kalt for NZ regjeringen for å lette tilgangen til nikotin basert e-sigaretter ved å innføre et program som gjør at folk til å kjøpe produkter ... Ingen bevegelse fra vår regjering.

studier viser jevnlig at e- sigaretter er langt mindre skadelig enn combustable sigaretter. Likevel så nylig som i juni 2015 NZ Helsedepartementet revidert sine retningslinjer og ... Ingen bevegelse.

Våre folk er tigge for å få tilgang til et produkt som de ser overta owrld, slippe millioner av mennesker fra grepet av et produkt som dreper dem ... Fortsatt ingen bevegelse fra vår regjering.

"newzealendere bør ha rett til å få tilgang til disse produktene hvis det er det de ønsker å prøve" sa QJ Satchell, administrerende direktør i NZVAPOR. "Studier har vist fordeler som kan forandre folks liv og som har en direkte innvirkning på sine kjære også. Vi vet alle hvor ødeleggende røyking er, så hvorfor er våre folk tvunget ved lov til å fortsette å røyke. Tenk om sigaretter ble introdusert til verden nå, ville de bli forbudt umiddelbart, men på grunn av datert lover og passivitet fra våre ledere som er produktet vi blir presset mot ".

Verdens har nå et verktøy som studier regelmessig viser er å være godt mottatt av de som ikke ville påvirke fra røyking, viser disse studiene vaping er langt mindre skadelig enn røyking (på 31 august 2015 Storbritannia Public Health Department offentlig kunngjort at e-sigaretter er 95% mindre skadelig enn analoge sigaretter), men i NZ vi har lover på plass som driver forbrukerne mot et produkt som har vist seg å drepe over 50% av sine brukere (se http://smokefree.org.nz/face-facts), når det brukes riktig. . Vi har også en regjering vaktbikkje (Helsedepartementet) som er ansatt for å administrere helsen til vårt folk, men de er ikke å handle, selv med all den informasjonen

Spørsmålet er: Med all informasjon som er tilgjengelig - er det lovlig for NZ regjeringen å utøve non-action, til passiv-aggressiv presse sine egne folk mot produkter som er kjent for å være knusende skadelig, når det er en effektiv erstatning

den enkle handling av ikke å handle kan la noen av oss i en posisjon av påtalemyndigheten. Hvis du vet detaljene om hvordan en person har skadet noen andre, men du trenger ikke fortelle myndighetene, er du Kilde informasjon. Hvis du jobber for et selskap som vet at det er produkter er skadelig og ikke blåse i fløyta, er du også i kø for påtale. Regjeringen bør ikke være noe annerledes på den fronten.