Hjem >> Kreft >> Når det kommer til hudpleie det lønner seg å vite hva du er Buying

Når det kommer til hudpleie det lønner seg å vite hva du er Buying

La meg fortelle deg en morsom liten anekdote. Flere år siden jeg vandret inn i en øvre skala bad butikk. Det på sokkelen var et deilig glass sprayflaske med en etikett forkynner enden til tørr hud. Flasken var reise størrelse, perfekt for å bære på en stor veske eller strandveske. Bare spray det på, gni det inn, og aldri har tørr hud igjen; eller så etiketten hevdet.

Etter å ha lest listen over ingredienser, jeg heller enige om det var et utmerket produkt for å avslutte tørr hud. Problemet var ikke med sine krav; var problemet med sin pris. Denne 8 oz. mirakel flaske som selges for rundt $ 12,00 og var ikke noe mer enn ren olivenolje.

Nå, mens praktisk og attraktiv emballasje er ganske fin, jeg neppe tror det er verdt det. En gallon av høy kvalitet ren virgin olivenolje kan kjøpes for mindre enn $ 15,00 på noen av de store rabatt varehus. Så hvorfor skulle du betale en slik ublu pris for noe du kan kjøpe andre steder til en tiendedel av prisen?

Problemet for forbrukerne er mangel på informasjon. De fleste av oss ønsker å beholde vår ungdom. Vi fråtse i tanken på yngre hud. Vi har bare ikke blitt utdannet i å lese etikettene. Naturen har gitt oss en fantastisk rekke valg for å holde oss friske. Den kosmetiske industrien er fullt klar over dette. Det er en mutli-milliard dollar industrien, en Behemoth, og det forplanter seg under teorien om at de fleste av oss aldri vil ta seg tid til å se nøye på listen over ingredienser og innse at vi blir tatt knuser.

La meg gi deg en kjekk liten lite eksempel. For mange år siden var jeg en sucker for etter-bad oljer. Du vet ting; fantastiske oljer som skulle påføres umiddelbart etter badet og gjorde huden din føles som sateng. Mange år senere, etter at jeg utviklet en pensjon for å lage mine egne såper og hudpleieprodukter; Jeg gikk tilbake og lese etikettene og nesten gråt. Ingredienser jeg kunne ha kjøpt på min lokale dagligvare eller helsekost butikk ble re-pakket og solgt til meg på vanvittige priser.

Så, la meg gi deg et forslag. Plukk opp en flaske olivenolje, slather den på etter et bad, og se om det ikke føles like fantastisk som de høyere priset spesialprodukter du har vært å kjøpe. Hvis du virkelig liker å kle den opp, blande 3 deler olivenolje til en del mandelolje. Søt mandelolje kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker. Hvis du har problemer med å finne en høy kvalitet olivenolje eller mandelolje, lister vi mange leverandører på våre nettsider. Bland inn noen dråper eterisk olje for duft hvis du liker, er min personlige preferanse Jasmine og Ylang Ylang. Til slutt vil du ha et produkt som vil rival noen på markedet i dag til en brøkdel av prisen.