Hjem >> eldre helse >> Hvordan å behandle eldre Depression

Hvordan å behandle eldre Depression

Hvis du sliter med depresjon, eller har mistanke om at en kjær er deprimert, er det viktig å søke hjelp så snart som mulig. Ubehandlet depresjon, særlig hos eldre mennesker, kan føre til en rekke relaterte psykologiske og helseproblemer. I tillegg er ubehandlet depresjon vært knyttet til selvmord hos eldre mennesker. Derfor, hvis du føler deg håpløs eller hjelpeløs, eller kjenner noen andre som gjør det, bør du snakke med en lege så snart som mulig. Med profesjonell hjelp og støtte, du - eller din familie medlem - vil ha ressurser til å begynne å føle seg bedre
Hvis du mistenker at du lider av depresjon
:

 1. Snakk med legen din om å ta en antidepressiva. Mens mange av dem gir effektiv lindring for eldre depresjon, kan bivirkningene varierer så det er viktig å velge en som passer din livsstil. Sørg også for å diskutere andre medisiner du tar for å sikre at de ikke vil ha en negativ interaksjon.
 2. Forvent at det kan ta en stund for medisiner for å fungere. I eldre mennesker, antidepressiva er tregere til å tre i kraft, så ikke miste håpet hvis medisinen ikke virker med en gang.
 3. Pass på å følge de reseptbelagte retninger. Antidepressiva må tas som anvist for å være effektive.
 4. Les mer om medisiner du tar for andre helseproblemer, siden depresjon kan være en bivirkning av enkelte legemidler. Hvis dette kan være tilfelle, be legen om å forskrive en alternativ behandlingsmetode.
 5. Sørg for å spise et balansert kosthold hver dag, som forskning har vist at det du spiser har en effekt på depresjon symptomer. Også be legen din om å ta en multi-vitamin.
 6. Lær om de ulike rådgivnings alternativer tilgjengelig og delta i det som best dekker dine behov. For eksempel, bringer psykoterapi deg sammen med en utdannet mental helse leverandør, slik at du kan ta dine presserende problemer, komme opp med strategier for å hjelpe deg med å administrere dine symptomer og takle dine følelser. Kognitiv atferdsterapi hjelper deg i å arbeide på de vilkår som du kan endre mens akseptere de over som du ikke har kontroll.
 7. Finn ut om støttegrupper eller andre rådgiving alternativer som vedlikeholdes av helsevesenet anlegget eller religiøs gruppe. Du kan også delta i en selvhjelpsgruppe i ditt område, slik at du kan møte andre pensjonister som også har en vanskelig tid, og finne støtte fra hverandre.
 8. Nå ut til familie og venner slik at du ikke er alene når du føler deg deprimert. Det sosiale samspillet de gir kan tilby en nyttig distraksjon.
 9. Les mer om elektro-krampaktige terapi, som er en teknikk som brukes i alvorlige tilfeller av eldre depresjon og i tilfelle der pasienten ikke tåler medisinen. ECT fører til at pasienten å ha en rask anfall som hoppe-starter hjernen. Over tid har dette vist seg å være effektiv for noen mennesker
  Hvis du er et familiemedlem eller en venn hjelpe noen takle tegn på depresjon
  .

  1. Approach henne så diplomatisk som mulig og uttrykke dine bekymringer.
  2. Vær der for å lytte og være støttende. Prøv å ikke høres fordømmende
  3. Minn henne at du bryr deg om henne og at hun ikke er alene.
  4. Foreslå at han søker behandling og oppmuntre ham til å feste med det.
  5. Hjelp forskning behandlingstilbud. Du kan be om hjelp fra sin lege, eller ta kontakt med en lokal mental helse senter, eldre tjenester eller andre støttetjenester i din by eller bygd, eller prøv en poliklinikk.
  6. Du kan også se i telefonboken eller online gule sider under psykiater, psykolog eller sosialarbeider.
  7. Vær villig til å følge den enkelte til behandling.

  8. Hjelp overvåke sin medisinering. Minn henne til å følge legens ordre , som sannsynligvis inkluderer å unngå alkohol.
  9. Vær forståelse og benytte enhver anledning til å vise din støtte.
  10. Lytt og gi håp.
  11. Oppmuntre deltakelse i ulike aktiviteter for å forebygge isolasjon .
  12. Gi muligheter for henne å engasjere seg med andre.
  13. Innse at han ikke kan kontrollere følelsene som oppstår med depresjon.
  14. Minn ham på at ting vil bli bedre.
  15. Vær forberedt for henne å ha gode dager og dårlige dager.
  16. Se etter drastiske endringer i hennes personlighet, som kan være en fare tegn.
  17. Hvis personen snakker om skade seg selv, ta denne trusselen på alvor og søke hjelp umiddelbart.
  18. i en nødssituasjon, bringe ham til din lokale legevakten.