Hjem >> ernæring >> Hvordan bygge et personlig Meal Plan

Hvordan bygge et personlig Meal Plan

Det er ulike grunner til at enkeltpersoner lage personlige måltid planer. Den kan brukes for vekttap, for å bygge mer lean muskler (spesielt for kroppsbyggere), forebygging og reduksjon av medisinske tilstander, eller bare for å vite hva du skal forberede hver dag. Spare penger er også en god grunn til at noen mennesker skaper måltid planer.
Ved å ha et måltid plan, tar du ut gjetting i å forberede måltider til frokost, lunsj og middag. Du kan heller ikke trenger å gå kjører til nærmeste take-out sted å ta kostbart samt usunn mat valg. Å ha et måltid plan kan du planlegge turer til daglig besparelse på tid og gass
Opprette et måltid plan
å lage din egen personlige måltid plan.
Bestem hvorfor du trenger et måltid plan. Du må etablere hvorfor du lager et måltid plan. Mat valg vil dels være basert på denne grunn. For eksempel, hvis du lager et måltid plan for å spare penger, så vet du at maten du velger bør være innenfor prisen du har råd til. Hvis det er for diabetes forebygging, vet du sukkerholdig mat og tomme karbohydrater er no-nos.
Etablere dine diettbehov. Sørg for at dine måltider er innenfor grensene for hvor mye kalorier kroppen din trenger basert på livet du lever. Hvis du har hjertesykdom, diabetes, trenger å gå ned i vekt, spør legen din om kostanbefalinger. Du kan også ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert.
Forbered tabellen /diagrammet. Måltid planer vanligvis dekke en hel uke. Den første kolonnen skal vise de forskjellige måltider - frokost, lunsj og middag. Hvis tillatt, kan du ta med to snacks i mellom måltidene. Resten av kolonnene er for dagene i uken. Dersom du har spesielle behov, kan det være lurt å opprette flere kolonner
Hvis du ikke ønsker å lage din egen tabell, sjekk følgende nettsteder for pre-laget tabeller eller diagrammer.

  • Om. com Meal Plans; Eksporter
  • Prosjekt Jente Meny Planlegging Form
  • Vermont Health Department Meal Chart
    Lag planen. Ved hjelp av tabellen eller diagrammet, skrive ned spesifikke matvarer som du har tenkt å ha per måltid hver dag. Maten du velger bør være basert på trinn 1 og 2. Fyll hele diagrammet. Det bør være en god balanse av matvarer over måltider og dager. Du kan finne ressurser på nettet som gir sample måltid planer om å få noen ideer. Med litt søking kan du selv kommer over en gratis ferdiglaget måltid plan som du kan bruke.
    Ikke glem å sjekke hva maten elementer du har på hånden i kjøleskapet og mat pantry, slik at du kan bruke dem før utløpsdatoen. Dette eliminerer mat svinn og sparer deg for penger.
    Sett opp ditt måltid plan. Etter saumfarer måltidet plan og sørge for at den gir svar på hvorfor du trenger en, plassere dine måltider på kjøleskapet eller skapdøren. Det bør være på et sted hvor du enkelt kan referere til det hver dag., En måltid plan kan lages ukentlig eller månedlig. Du kan også bruke et måltid plan for et fremtidig tidspunkt. For å resirkulere din personlige måltid plan, slå opp noen elementer for variasjon. Forbered en handleliste sammen med plan slik at du kan ha alle ingrediensene på hånden når du trenger dem. Måltider planer er en stor hjelp, spesielt hvis du er opptatt og ikke har tid til å tenke hva som bør være på tallerkenen din hver dag.