Hjem >> ernæring >> Hvorfor spise mer enn tre måltider om dagen?

Hvorfor spise mer enn tre måltider om dagen?

Nutritionists erkjenner at kroppen føles sulten med jevne mellomrom. Over hele verden, fôring tidsplan generelt gir fire måltider om dagen: frokost, lunsj, te og kveldsmat. I USA, tvinger en tre måltid om dagen kultur folk til å kjempe sin naturlige rytme ved å gå uten mat fra lunsj på middag til kveldsmat på 18:00 eller senere.

Den ubehagelige resultatet av denne forsinkelsen i næring er at når blodsukkeret synke rundt 16:00, og folk i mange land nyter ettermiddagste, mange amerikanere får veldig amper og prøver å tilfredsstille deres naturlige sult ved å gripe den nærmeste mat, vanligvis en høy fett, høy-kalori snack
Hvis du er sulten, spiser -. i rimelige mengder som støtter en realistisk vekt. Gjør en dags overbærenhet skyld-fri ved å redusere kaloriinntaket forholdsmessig i løpet av de neste dagene. En litt gi her, litt å ta det, og du vil bo på mål sammenlagt.

I 1989 David Jenkins, MD, Ph.D., og Tom Wolever, MD, Ph.D., av University of Toronto, satt opp en "nappe study" designet for å teste ideen om at hvis du selv ut fordøyelse - ved å spise flere små måltider i stedet for tre store - du kan spre seg insulinsekresjon og holde mengden glukose i blodet på rett kjøl hele dagen lang.

teorien viste seg å være riktig. Folk som spiste fem eller seks små måltider i stedet for tre store følte seg bedre og opplevde en ekstra bonus: senke kolesterolnivået. Etter to uker med nibbling, folk i Jenkins-Wolever studie viste en 13,5 prosent lavere low-density lipoproteiner (LDL) enn personer som spiste nøyaktig samme mengde mat delt inn i tre store måltider.

Som et resultat av mange dietter designet for å hjelpe deg å miste vekt eller kontrollere kolesterol vektlegger nå en daglig diett av flere små måltider i stedet for den grunnleggende tre store.
Den beste måten å håndtere sult og appetitt er å finne ut hvordan å gjenkjenne og følge kroppens naturlige signaler.