Kronisk utmattelsessyndrom Tegn og symptomer Hva er They

Kronisk utmattelsessyndrom, også kjent som CFS, kan være en svært ødeleggende problem som virkelig kan tappe din energi. Det finnes en rekke kroniske utmattelsessyndrom tegn og symptomer å se etter for å skille mellom denne sykdommen og enkel influensa. Årsakene til kronisk utmattelsessyndrom kan variere, og det er mange mulige kronisk utmattelsessyndrom symptomer. Rammede å lide av noen eller alle av disse symptomene, avhengig av alvorlighetsgraden av CFS. Så, hvordan kan du vite om du har CFS eller bare influensa?

Ved å lære mer om kronisk utmattelsessyndrom symptomer du kan avgjøre om du kanskje lider av denne sykdommen i motsetning til generell influensa. Dette vil da gjøre deg i stand til å få behandling og medisinering som nødvendig. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig for denne sykdommen, og ved å se på årsakene, samt andre faktorer legen din kan foreskrive egnet medikament. Du kan være i stand til å få narkotika eller alternative behandlinger for å behandle symptomene når du har blitt diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom.

CFS? Noen mulige symptomer

Noen av de mulige symptomer på kronisk utmattelsessyndrom inkluderer vedvarende tretthet, svakhet, depresjon, hodepine, utmattelse, leddsmerter, hukommelsestap, søvnløshet, mangel på konsentrasjon, og generell tretthet. Det er viktig å søke behandling for denne sykdommen, da dette vil lette mange av symptomene, og kan spare deg for mye ubehag. Mange synes at årsakene til CFS er vanskelige å identifisere. Men andre sier at de har hatt CFS etter en meget dårlig periode med stress, etter en infeksjon, eller etter en annen sykdom som forlot sitt forsvar lav.