Hjem >> ernæring >> Hvordan bli kvitt hvitløkspusten raskt

Hvordan bli kvitt hvitløkspusten raskt

Hvem liker ikke å lage mat med hvitløk? Rått eller kokt, skiver eller knust, Det er ingen tvil om at de små nellikene har en kraftig smak og kan lage supper, pommes frites, sauser, pasta (OK, hva som helst, virkelig) så mye bedre. Derimot, etter din tredje porsjon hvitløksbrød eller pasta Aglio e olio, du er kanskje ikke like myk fersk som da du startet kvelden. Selv om det er godt å vite at du kan holde vampyrer i sjakk, du vil sannsynligvis fortsatt vite hvordan du kan bli kvitt hvitløkspusten raskt.

Heldigvis, det er mange naturlige midler for å bli kvitt hvitløkspusten, fra ferske råvarer til urter til drikker som inneholder mye luktreduserende enzymer. (Selvfølgelig, når alt annet feiler, Du kan fortsatt gå til klassiske oralpleiemetoder.) Her er noen idiotsikre måter å kvitte seg med hvitløkspust, stat.

1

Spis frukt og grønnsaker

Knaser på epler, spinat, eller salat, vil bidra til å nøytralisere hvitløkspusten, siden disse matvarene er rike på luktreduserende enzymer. Hvis du noen gang har hørt et eple omtalt som "naturens tannbørste, "det er sant på noen måter!

2

Spis friske urter

Persille er en veletablert ganerens og pustefrisk. Og mynte, som inneholder høye nivåer av antioksidanter kjent som polyfenoler, har blitt funnet å hjelpe spesielt å drepe hvitløkspust.

3

Drikk noe surt

Syren i noen få sveler sitronsaft (eller en kopp vann blandet med sitronsaft) vil bidra til å nøytralisere enzymer i hvitløk som forårsaker lukt. Ikke til sitrus? Grønn te er fullpakket med luktreduserende polyfenoler og kan hjelpe til med å friske opp pusten, også.

I SLEKT: Din ultimate restaurant og supermarked overlevelsesguide er her!

4

Slå på munnpleien

Slå på munnpleien:Hvis ingen andre spiselige (eller drikkbare) midler virker, gå for de store pistolene. Puss tennene dine, tanntråd, gurgle deretter med rikelig med munnvann. Noen ganger, det enkleste middelet er det beste.

Potensialet for hvitløkspust bør ikke skremme deg fra å bruke grønnsaken, spesielt når det er så mange naturlige midler for å bli kvitt hvitløkspusten. Så ta en tallerken med garlicky spaghetti-bare tenk på en av disse pustfriskende metodene når du er ferdig med å spise.