Hjem >> ernæring >> Hva skjer med hjertet ditt når du drikker kaffe

Hva skjer med hjertet ditt når du drikker kaffe

Dette kan være musikk for dine søvnberøvede ører:Ny forskning viser overbevisende at, for de fleste, Å nyte kaffe regelmessig kan faktisk være bra for hjertet ditt. Dette er en av grunnene til at diettretningslinjene for amerikanere sier at tre til fem 8-unse kopper om dagen med vanlig, svart kaffe kan være en del av et sunt kosthold. (Relatert:8 fantastiske fordeler med å drikke kaffe, I følge diettister.)

Det vi ønsker i vår morgenkopp Joe, er koffeinen den gir. Koffein er det mest brukte naturlige stimulansen i verden. Koffein blir hekta fordi den krysser blod-hjerne-barrieren og stimulerer sentralnervesystemet på en måte som øker energien, metabolisme og utholdenhet, årvåkenhet, og forbedrer humøret ditt. For mye, derimot, kan føre til urolig mage, kan få deg til å føle deg nervøs, engstelig, forstyrrer søvn, og kan til og med utløse migrene.

Selv om kaffe er rik på hundrevis av gunstige bioaktive forbindelser, inkludert antioksidanter, de fleste forskere mener at hjerte-helsefordelene knyttet til kaffeforbruk er knyttet sammen, delvis, til koffein. Bevisene som støtter denne troen er at studier viser at koffeinfri kaffe-som også inneholder antioksidanter av koffeinholdig kaffe-ikke gir de samme kardiovaskulære fordelene som høyoktankaffe. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan å drikke koffeinholdig kaffe påvirker hjertets helse, og for mer om hvordan du spiser sunt, ikke gå glipp av 7 sunneste matvarer å spise akkurat nå.

1

Det reduserer risikoen for hjertesvikt.

Shutterstock

I en stor ny metaanalyse av tre, store menneskelige forsøk rapportert i American Heart Association's journal Sirkulasjon:Hjertesvikt , forskere rapporterte at kaffeforbruket var omvendt forbundet med hjertesvikt. Med andre ord:De som rapporterte å drikke mer kaffe hadde minst risiko for hjertesvikt. Faktisk, data fra Framingham Heart Study fant en 5% -12% reduksjon i risikoen for hjertesvikt per kopp kaffe, sammenlignet med deltakere som ikke drakk kaffe.

Den samme effekten ble ikke funnet blant de som rapporterte å drikke koffeinfri, som får forfatterne til å slutte at koffein er ansvarlig, delvis, for fordelene med hjertet. Ifølge hovedforskeren, Dr. David Kao fra University of Colorado Anshutz Medical School, uttalte i en pressemelding:"Kaffe og koffein anses ofte av befolkningen som" dårlig "for hjertet fordi folk forbinder dem med hjertebank, høyt blodtrykk, "sa han." Det konsekvente forholdet mellom økende koffeinforbruk og redusert risiko for hjertesvikt setter den antagelsen på hodet. "

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

2

Antioksidantene bekjemper frie radikaler knyttet til hjertesykdom.

Shutterstock

Som en naturlig plantebasert drikke, kaffe er rik på gunstige antioksidanter. Det er en av de viktigste kildene til antioksidanter i amerikanske dietter. Noen av de viktigste antioksidantene i kaffe inkluderer polyfenoler. Mange studier viser at polyfenoler fungerer som antioksidanter for å dempe systemisk betennelse og nøytralisere frie radikaler for å forbedre hjertehelsen. Polyfenoler kan gi beskyttelse ved å forbedre blodkarfunksjonen, øke det gode kolesterolet, øke nitrogenoksidtilgjengeligheten til fartøyer, senker dårlig kolesterol, og redusere betennelse. Les videre:Øyeblikkelige måter å redusere betennelsen, Ifølge en lege.

3

Det kan øke blodtrykket.

Shutterstock

Kaffe øker pulsen og blodtrykket - midlertidig. Hva mer, blant dem som er vant til koffein, økningen i systolisk og diastolisk blodtrykk er lavere enn de som ikke er vant til kaffe. Forskere anbefaler at hvis du har normalt blodtrykk og ingen disposisjon for hypertensjon, den forbigående økningen i blodtrykket fra å drikke kaffe er liten grunn til bekymring. Derimot, alle med hypertensjon eller med en sterk historie med hypertensjon bør diskutere kaffeforbruk med sin lege.

4

Det reduserer risikoen for vaskulær sykdom.

Shutterstock

En annen systematisk gjennomgang av 53 studier som evaluerer langsiktig kaffeforbruk og kardiovaskulær sykdom rapportert i journalen Sirkulasjon fant at de som drakk tre til fem kopper kaffe per dag opplevde mer enn en 10% reduksjon i risikoen for kardiovaskulær sykdom sammenlignet med de som rapporterte å drikke ingen, en til to kopper kaffe per dag eller mer enn seks kopper per dag. Tunge kaffedrikkere (over store kopper per dag) kan ha andre diett- og livsstilsfaktorer som forstyrrer fordelene med kaffe.

Bunnlinjen

Nicolas J Leclercq/ Unsplash

Poenget er at kaffekonsum kan være bra for de fleste menneskers hjertehelse. Bare unngå å laste den opp med tilsatt sukker, fullmelk eller andre kaloririke tillegg. Responsen på kaffe er sterkt individualisert, så det er ingen anbefalt mengde som fungerer for alle. Og, for de som er følsomme for koffein, de bør ikke slutte å drikke kaffe eller øke kaffeforbruket for å oppnå fordeler med helsen til hjertet. Gravide kvinner og personer med hypertensjon bør også ta kontakt med helsepersonell for å få spesifikke, individuelle råd om kaffe og koffein.

Å spise en diett rik på råvarer, helkorn, og lavere i tilsatt sukker, mettet fett og trening daglig vil alltid være en bedre måte å forbedre hjertets generelle helse i stedet for å bestille en kopp joe på din lokale kaffebar. I følge Penny Kris-Etherton, en professor i ernæring ved Penn State University som fortalt til American Heart Association, "Nyt kaffe i moderate mengder som en del av et generelt hjertesunt kostholdsmønster som oppfyller anbefalinger for frukt og grønnsaker, helkorn, fettfattige og ikke-fete meieriprodukter, og det er også lite natrium, mettet fett og tilsatt sukker. "For mer, sjekk ut 7 ting du aldri bør legge til i kaffen.