Hjem >> Menns helse >> Hva er årsaken til erektil dysfunksjon?

Hva er årsaken til erektil dysfunksjon?

Hver mann kan føle seg mer trygg ved å oppnå fyldigere ereksjon, og de som ikke kan, søker etter årsaken til erektil dysfunksjon. Selv om det er neppe den mest behagelige tilstanden for en mann, men for å behandle tilstanden, er det svært viktig å vite om årsaken til erektil dysfunksjon. I tillegg skjer ereksjon når en mann er vekket, på grunn av dette blodpumper inn i det mannlige organ slik at det for å øke dets størrelse og hardhet. Likevel er svake ereksjoner ledende årsak hos menn. Imidlertid kan denne tilstanden oppstå på grunn av en rekke faktorer, men bare ledende årsak til erektil dysfunksjon er nevnt foran.

1. Vane av overdreven røyking begrenser blodstrømmen til det mannlige organ hindre mannlig å oppnå fyldigere ereksjon. I tillegg har denne feil vane svekker også funksjonaliteten av ventilmekanismen som benyttes tilstrekkelig blod til å lagre i det mannlige organ. Dessuten kan det endre sperm morfologi og redusere antall spermier, noe som kan føre til mannlig infertilitet.

2. Alkoholmisbruk er en ledende årsak til erektil dysfunksjon, ettersom det virker som en nerve nedsettende middel som påvirker den naturlige evne til å oppnå ereksjon. På den annen side, gjør det også vanskelig å oppnå hardt og fast montasje.

3. Følelsesmessig stress er den mest fremtredende årsaken til erektil dysfunksjon. Videre har denne psykologiske problemer øker nivået av kortisol i blodet som ugunstig å påvirke nivået av testosterones. Videre utilstrekkelig mengde av testosteron ikke bare påvirker libido, men også utløser ereksjonsproblemer.

4. Det er visse sykdommer som kan påvirke evnen til å oppnå riktig ereksjon, for eksempel multippel sklerose, høyt blodtrykk, diabetes, og hjertesykdom. Videre sykdommer er ikke bare den ledende årsaken til erektil dysfunksjon, men også mannlig impotens.

5. Mange medisiner er sannsynlig å påvirke den mannlige libido. For eksempel kan antidepressiva trykke ned nervesystemet, og forhindre at blodsirkulasjonen i penis. I tillegg kan slike medisiner også påvirke ytelsen i sengen.

6. Stillesittende livsstil er en annen ledende årsak til erektil dysfunksjon. Videre giftstoffer akkumuleres i kroppen på grunn av mangel på mosjon. Dessuten påvirker det riktig blodsirkulasjonen som er viktig for den generelle helse. Dessuten er det også ansvarlig for hormonell ubalanse som kan påvirke en mannlig evne til å oppnå sterkere ereksjon.

7. En skade i ryggmargen eller svakhet av nerver kan hindre en mannlig fra å oppnå ereksjon. Videre kan slike problemer oppstå på grunn av kirurgiske prosedyrer, eller ulykker eller sykdommer.

Men kunnskap om årsaken til erektil dysfunksjon kan bidra til å komme seg raskt, men det anbefales å bruke Booster kapsler for å oppnå sterk ereksjon. Dessuten er denne urte supplement fri fra enhver form for bivirkninger. Og, kan urter brukes i dette tillegget forbedre den generelle ytelsen i sengen. Dessuten kan det bidra til å overvinne enhver seksuell svakhet, for eksempel lav libido. I tillegg Booster kapsler forsinke utløsningen ved å øke energinivået. Endelig Booster kapsler er en av de sikreste urte kosttilskudd som kan øke varmen i elskov handling ved å øke fastheten i ereksjon.

Les om Herbal Behandling for erektil dysfunksjon. Les om Herbal Mann Seksuell Enhancement piller.