Hvordan å identifisere symptomer på autisme i ditt Child


autisme offisielt inn vårt familieliv 4 år siden, da vår sønn slått 3 år gammel. Vår datter ble også diagnostisert med autisme et år senere, da hun snudde 2. På en måte har det virket for oss at autisme krøp opp på oss ved overraskelse, men i virkeligheten, det som faktisk skjedde gradvis, og begynte 2 år før vår sønn diagnose, da han var bare ett år gammel. Vi var uvitende om symptomer, kjører vekk fra sannheten som senere konfrontert oss.
Følg periode av sjokk og fornektelse, som alle foreldre, vi gikk på jakt etter årsaker og mulige botemidler. Deretter anger og skyldfølelse hjemsøkt vårt sinn med spørsmål som: "Hva om vi ville ha sett det tidligere Hva om vi ville ha hatt en liste over symptomer for å sammenligne med" Det var så mange "Hva hvis ...?" spørsmål som vi kunne torturere oss for evig. Hva vi burde ha gjort var å lete etter de vanligste symptomene på autisme. Her er symptomene, som jeg deler med dere, kjære foreldre.

 1. En mangel på nærhet med familiemedlemmer kan være et symptom på autisme. Barn med autisme har en tendens til å være eventyr på sine egne premisser. Hvis de vil ha din kjærlighet, vil de godta det; ellers kan du bli avvist. Det virker som de har til å godta touch til å motta den.
 2. Har problemer med å kommunisere med sine jevnaldrende. Et barn med autisme kan trekker parallell lek eller imitasjon som type interaksjon som anses som akseptabel på hans premisser. Verbal kommunikasjon er vanskelig som introduserer seg selv, dele sine ønsker, sine følelser og sine ideer er ikke ferdigheter som han har overtatt.
 3. Etter hvert miste sin tale kan være et tegn på autisme spektrum lidelse. Barnet kan ha problemer med å uttrykke seg selv, noe som øker hans frustrasjon nivåer, og kan føre til en nedsmelting når overveldet.
 4. Dårlig brutto og finmotorikk, samt en lav muskeltonus kan også være symptomer på autisme. Crawling, turgåing, skjæring og andre aktiviteter krever både grove og fine motoriske ferdigheter. Autistiske barn kan noen ganger bli stemplet som utviklingsmessig forsinket.
 5. Spilletid blir brukt annerledes som et barn med autisme vil stille opp leker, lage mønstre med ulike objekter eller tegne komplekse labyrinter stedet for å spille med leker den konvensjonelle måten. Dette er et annet symptom på autisme.
 6. Barnet bor i sin egen verden litt på den måten at et annet barn har mulighetene for hans fantasi. Barnet kan trekker ensomhet og nyte selv ser på TV eller en film, rocking selv eller rett og slett gjøre opp lyder. Når du er i hans verden, han vil ikke la noen komme i hans verden.
 7. Enkelte lyder og visuelle effekter kan underholde eller roe ham i timevis. Spinning objekter kan okkupere barnet ditt i timevis. Hvit statisk lyder som en radio eller barnevakten av kanalen ville roe vår sønn og satte ham til å sove når han var baby.
 8. Overfølsom problemer kan også være et symptom på autisme. Det kan være mat, klær, lyder, biter størrelser, etc. Vår sønn kan ikke spise visse matvarer hvis de er i en sandwich, og du kan ikke se dem godt eller han vil ikke spise pizza hvis andre pålegg er sammen (så bare ost pizza er akseptabelt ). Vår datter har problemer med å håndtere forstyrrende lyder som et kjøleskap eller en fryser i en matbutikk. Hun kan også kvele lett hvis de biter som hun tar føle seg altfor stor.
 9. Behandling av informasjon kan være tregere og bokstavelig som kan føre til forvirring, frustrasjon og fortvilelse. For eksempel, hvis du spør datteren vår et spørsmål på en annen måte, vil hun bli forvirret. Da hun vil skjule, tenker du er skuffet i henne fordi hun ikke kunne forstå og svare på spørsmålet ditt. Også har hun vanskeligheter med å forstå uttrykkene, som hun er veldig bokstavelig. Hvis du sier: "Det regner katter og hunder," hun faktisk vil se ut for katter og hunder, noe som selvfølgelig vil være forvirrende.
 10. Korte sovende perioder preget av mange avbrytelser kan være et symptom på autisme. Vår sønn pleide å våkne opp 4 eller 5 ganger hver natt, holde seg våken i lange perioder av gangen, å være ganske høyt og selvfølgelig, som påvirker alles søvnkvalitet, spesielt hans egen.
 11. Visse aches og smerter er knyttet til autisme. Babyer har ofte en vanskelig tid med deres fordøyelsessystem, ofte blir forvekslet med visse matallergi eller intoleranse som melkeprodukter og gluten. I noen tilfeller har anfall også vært knyttet til autisme.
  Selvfølgelig, som alle barn er forskjellige, kan symptomene varierer, og vil ikke alle nødvendigvis gjelder for ditt barns situasjon. Mens andre symptomer ikke kan være oppført, er denne listen består av de viktigste symptomene på autisme eller de vanligste. Hvis du ser tre eller flere av disse symptomene, oppfordrer jeg deg til å se familien din lege eller få en henvisning til en spesialist. Denne listen representerer også de ulike symptomene som hjalp oss med å oppdage våre barns diagnose og forstå det bedre. I alle fall, kan denne listen hjelpe deg ut som det ville ha hjulpet oss hadde vi visst om det før møte spesialisten og vender det som var en sjokkerende og hjerteskjærende diagnose. Denne listen ville ha hjulpet oss forberede oss for diagnosen.
  Som lærer og en mor, ønsker jeg ikke å merke vår sønn, men jeg må innrømme at etter hans diagnose, og senere, å identifisere de altfor kjente symptomer, det hjalp oss å identifisere datteren vår autisme tidlig . Dette har også hjulpet oss å få henne de tjenestene som hun trengte for å vokse og fremgang. Dessverre, noen av disse tjenestene var for sent for våre eldre sønn som vi ikke kjenner symptomene og ikke identifisere behovene til våre barn før, som vår familie lege ikke ta det heller, forteller oss at tiden kan hjelpe.
  Uansett kan denne listen over symptomer bare hjelpe deg å gjøre opp tankene dine og søke hjelp er nødvendig for barnet ditt for å få tjenestene så snart som mulig. Ikke kom for sent å hjelpe barnet ditt som hans fremgang kan avhenge av det!

 12. Next: