Hjem >> Vekttap >> Er ditt barns vekt sunt?

Er ditt barns vekt sunt?

Vær et forbilde. Helse- og vekten av barnet er et direkte resultat av din helse og vekt. Hvis en av foreldrene er overvektig, har barnet en 25% sjanse for å bli overvektige eller fete som de blir eldre. Hvis begge foreldrene er overvektig risikoen for å bli en overvektig voksen hopper til 50%.

Vær oppmuntrende. Ingen liker å høre negative tilbakemeldinger. Pass på at du snakker med barnet ditt i en oppløftende og medfølende måte. I stedet for å si: "Gå ned i vekt", sier: "La oss være sunn og begynne å ta vare på kroppen vår. Fokus på mat du kan spise, ikke de som du ikke kan. Si: «La oss gå plukke ut frukt, og lage en fruktsalat," ikke "Ikke spis det. '

Gjør sunt å spise en familie affære. En familie som spiser sammen, spiser bedre, ifølge en fersk studie i tidsskriftet Archives of Family Medicine. Dersom barn har ofte middag med sine familier de har et sunnere kosthold enn sine jevnaldrende som ikke gjør det, også nevnt i journalen. Din kjøleskap og skap skal være full av sunne snacks som frisk frukt, magre oster, nøtter, og andre elementer som alle kan bite på.

Spis frokost. For å maksimere årvåkenhet av barna mens de er på skolen, sørg for å starte dagen med en frokost inkludert protein, stivelse og fett. Vekttap er vanskeligere for folk som hopper over frokost enn de som ikke gjør det, studier har vist.

Sett av tid til fysisk aktivitet. Nyt fysisk aktivitet sammen som en familie. Ta med barna på en halvtime spasertur etter middag når været tillater det, og snu dette fysisk aktivitet til noe som de ser frem til. Hvis du har råd til det, melde barna i dans eller sportslige aktiviteter som de liker, fordi de trenger for å nyte det å fortsette å gjøre det. Det ville være flott om du kunne selv bare spille litt dansemusikk i huset og har en familie dance party!

Avstå fra å si ordet diett. Putting barnet ditt på en diett kan veldig enkelt kjøre dem inn i en spiseforstyrrelse - enten det er binge eller closet spise, eller en annen lidelse. Den enkleste og mest effektive måtene å miste vekt og holde den av er enkle endringer i livsstil.

Pass på å ikke over-del dine måltider. For å holde seg borte fra overspising med buffet og familie stil måltider, prøv å del ut måltider på deres individuelle retter for din familie. Det er vanskelig å holde øynene fra å være større enn din faktiske appetitt når du blir presentert for mye mat. Vend deg bort fra den første anelse å gå i sekunder, og deretter spør deg selv om du er virkelig sulten.

Ville ikke det være morsomt å shoppe og spise på andres krone. Lær mer om perks av hemmelig shopper. Fast får betalt for å shopopportunities finnes!