Hjem >> syn >> Hvordan bli kvitt kostnadene for briller og amp; linser forever

Hvordan bli kvitt kostnadene for briller og amp; linser forever

Briller og svett nese er definitivt ikke hyggelig å se på, og ikke minst den enorme ubehag det fører til for brukeren. Hver gang du mister eller bryte dine briller, ar4e du presentert med problemet med å bruke en ganske stor mengde å kjøpe nye specs eller kontaktlinser! Det verste med å kjøpe nye briller er at det er ingen garanti hvor lenge den nye vil vare. Så hva gjør du for å fullstendig eliminere behovet for å kjøpe nytt øye slites?

Kom i øynene korrigeres kirurgisk

En øyelege lege i India kan gi deg godt å være kvitt fra linser og briller. I stedet for å bruke tusenvis av rupees, om ikke mer, av dine hardt opptjente penger på overfladiske hjelp, bør du gå rett inn i roten av det hele -. Og Laser katarakt kirurgi i India hjelper deg å gjøre akkurat det

Hvordan Safe er laser grå stær operasjon?

med bruk av laser som spenner fra militære programmer til alt, er det vanlig for alle å være bekymret om sikkerheten av prosessen. Heldigvis, kan laser være helt regulert og kontrollert for å være bare så intens som er nødvendig, og laser øye kirurgi er faktisk en av de mest sikre anvendelser av høy drevet lysstrålene. Selv om det er lett å forstå hvorfor folk er redd for å komme under en laser, men så presis er det teknikken at hvis du rikke en tomme vekk fra under laseren, prosessen stopper helt og hindrer øyet fra å bli brent.
< p> Hva om utgifter?

Tenk for et øyeblikk, alle pengene du har brukt på å kjøpe nye briller og linser i løpet av årene! Kostnaden for en laser kirurgi er mindre enn alle utgifter kombinert; og vi ennå ikke har vurdert legens konsulenthonorarer og medisiner. Operasjonen er en engangsprosess som eliminerer behovet for flere prosedyrer eller engangskostnader, slik at du gjør det en gang og glemme alt om øynene dine. Din øyespesialist lege i India kan henvise deg til pålitelige finansieringskilder, så i tilfelle du er cash-strapped for tiden, kan du ta opp et lån og få laser katarakt kirurgi gjøres.

Hvor lang tid prosessen tar & ; hva om kontroller

Effekter av prosessen tar mindre enn et minutt å være tydelig. Prosessen er så rask at du ikke vil vite om det før det er over. Resultatene av laser øye kirurgi er tydelig i løpet av bare noen få sekunder for de fleste pasienter. Kontrollene er nødvendig spesielt så hvis du har en høy resept.