Hjem >> Mental Helse >> Hva er menn Sober Living?

Hva er menn Sober Living?

Menn er vanligvis antatt å være mer fiendtlig og utslett enn kvinner. Hvis dette er sant, så menn er mer utsatt for narkotika og alkoholmisbruk, som begge anses å være farlig og er sagt å bli båret ut av aggresjon og emosjonelle forstyrrelser. Hormoner, kultur, miljø- alt som er å bebreide, ifølge mange studier, ble ca 24% av menn avhengige av narkotika eller alkohol misbruk på et tidspunkt i livet sitt, sammenlignet med kvinner. Men en slik avhengighet kan lett overvinnes med hjelp, hvor rehabiliteringssentre kommer inn i bildet. Men etter behandlings menn fortsatt kreve noe støtte som er gitt av edru levende for menn.

Sober levende, spesielt for menn er en foreløpig bomiljø, hvor avhengige menn eller tenåringsgutter, som er utvinne fra narkotika og alkohol, tilbringe tid borte fra sine hjem i en godt sikret og rolig miljø, med riktig peer støtte. De er vanligvis borte fra kjas og mas i byen

Disse mennene og rsquo; s. Edru levende skaffe boliger og støtte for menn som nettopp har kommet ut av rehabilitering eller de-avhengighet sentre for å re-konstruere sine liv og å re-akklimatisere med det samfunnet de har levd med, tidligere. Dette er stedene hvor en person kan bo under en slik overgang. Disse er ikke rehabiliteringssentre, men samfunns levende sentre, hvor menn av samme samfunnslag slår seg sammen og lære forskjellige ting. Disse mennene lever et liv fra tre måneder til ett år ved å dele ansvar og plass med hverandre. Mange menn som kommer ut av rehabiliteringssentre møte vanskeligheter coping med sin familie og samfunn, som tar litt tid å akseptere dem. I slike tilfeller, edru levende for menn, kan gi støtte og forståelse, som det deles av menn som er fra samme scenario

Vanligvis noen menn ’ s. Edru levende miljø, har sine egne strukturerte regler og regelverk som skal følges slik som ikke-vold, slåssing, trakassering, sex i miljøet, unexcused fravær fra miljøet, regelmessig fremmøte i restitusjons møter, ingen medikamenter, alkohol, etc. det kan være flere regler lagt på en person hvis nødvendig. Hovedmålet med disse nøkterne boforhold for menn er å hjelpe beboerne hente positive egenskaper eller kvaliteter og la det negative og usunn atferd bak.

Disse nøkterne boliger er steder, hvor personen i stua skal betale viss sum for overnatting og mat. Dette hjelper faktisk beboerne til å starte sin egen stue og være økonomisk selvbærende.

Det er visse nøkterne boliger som arbeider nært med de innsatte, som de tror hver og en av dem til å være enkeltpersoner og hver og en av dem har forskjellige krav. Men dette er gjort kun på forespørsel. Disse edru levende hjem ikke bare gi en levende, men også gi opplæring til tider, for å starte en ny karriere eller stue, et skritt til en sunn fremtid. Ferdighetene lært er ikke bare lært, men får også gitt praktisk opplæring der det kan praktiseres også. Generelt mange boliger har spesiell karriereveiledning og pedagogisk veilednings celler knyttet til dem, som leder de forvirrede innsatte om å ta opp videre utdanning eller jobb.

Enkelte Sober Living for menn gir visse tilleggstjenester. Disse anleggene er gitt av mange edru levende hjem; avhengig av området de ligger. Følgende kan være noen fasiliteter, etter

• Vandring

• Mountaineering

• Seiling

• Fjellklatring, og Selge

• Andre ekstremsport

Disse ekstremsport ikke bare forynge kroppen, men også sinnet

tilbyr menn og rsquo; s. Edru levende anlegg, hvor støtte og hjelp er gitt for menn å gjenopprette fra usunn misbruk og gjenopprette normal stue. mer om edru levende miljø, kan du besøke Wikipedia.org.