Hjem >> Medisin >> Hva er behandlingen for eksem? Hva er de forholdsregler du må ta for å unngå det?

Hva er behandlingen for eksem? Hva er de forholdsregler du må ta for å unngå det?

One av de mest problematiske sykdommene i dermatologi i dag er eksem, den irriterende kløen saltutslag. Problemet er at år etter år mange mennesker bli berørt gjennom den og år etter år legevitenskapen rett og slett ikke ta på! De antatte botemidler de har blitt innvilgelse til folk skiller seg fra hverandre ved å være totalt verdiløs for å være helt farlig. Det er ganske pinlig at i dag i det tjueførste århundre da moderne medisin behandler hjertetransplantasjon som rutinemessig prosedyre, kan de ikke tenke på en behandling for en enkel dermatologisk sykdom som eksem
Ikke desperasjon - det er en naturlig behandling for eksem.
du er sannsynligvis på denne siden akkurat nå, fordi du ikke foretrekker å bidra med tørr saltutslag lenger. Mest sannsynlig har du hatt den tilstanden fordi du var barn og never mind hvor mange leger du hadde vært på, diagnosen var alltid det samme eksem, på det stedet ingen behandling for det, beklager, neste please!

helt steroider og antihistaminer og fuktighetsgivende kremer gjorde du god for-ingenting - som sta frustrerende kløende saltutslag vil alltid komme tilbake. Utslett på anklene, på hendene, på bøye sider av knær og albuer, utslett på leggene, lyskene, armer brenne huden din, slik at du klø som gale. Etter hvert arr vil vises, og du må vente fordi dagene knapt å være i stand til å vurdere kroppen din i speilet igjen, og enda mindre å gå utenfor iført shorts og t-skjorter
Vel, til tiden endre alt dette er nå!

Heal dette kløende hudutslett gang for helt! Begynn å bruke naturlige produkter, enkel å bruke hjemme rettsmidler som vil ta vare på din hud sykdom knipe som bare naturen kan raskt og effektivt. Alle slags piller og kremer som du ikke vil skal brukes i mange år uten å se hva resultatet vil bli det ting fra fortiden. Bruk den ultimate kur, den sanne behandling og bli kvitt eksem for alltid. Så, når du faktisk ble lei av din kløende hudutslett, gjør dette:
Utfør disse enkle å følge instruksjoner

1) Forbered rette selv praktisere nøyaktige mengder som instruert < .no> 2) Bruk den til huden din
3) Øv rette for de neste par ukene (så lenge huden symptomene forsvinner)
4) dra på shopping for noen sommerklær og få noen solkremer Book 5 eksem behandlinger for å vurdere:
Diet justeringer
bør flytte ut potensielle allergen matvarer som bearbeidet kjøtt, ku melk og mat med høyt antall konserveringsmidler. Konsumere en rekke hele matvarer og opprettholde et sunt kosthold.
Fuktighetskremer
Moisturizing er nødvendig for å hindre at huden tørker ut. Den har det meste av import Eksem behandling for å forebygge riper og kløe. Mykgjørende fuktighetsgivende kremer og salver bør praktiseres på tørr hud. Kremer absorbere raskt, men generelt krever å bli re brukes ofte. Salver forbli på overflaten av huden lenger så færre programmer er avgjørende. Pass på å bruke parfymefrie kremer.
1-Antihistamines
å redusere kløe under Eksem fakkel-ups, kan antihistaminer hjelpe kroppen motvirke trangen til å klø som kan alene ytterligere skade hud. Hvis huden ikke reagerer på den Eksem behandling av kremer og kosthold endring deretter legge opp antihistaminer kan redusere symptomene og lar lettelse.
Antibiotika
Eksem behandling med antibiotika kanskje nødvendig for å bekjempe infeksjoner. Hvis bluss-ups ikke er behandlet og kløe tips til intens kløing, kan huden blø og bryte. Antibiotika bør brukes for å redusere sjansen for infeksjon og risikoen for ytterligere komplikasjoner.
Lysterapi
Annen form for eksem behandling er lysterapi som bruker ultrafiolett lys på PUVA, UVB og Narrow Band UVB å bekjempe symptomene. Bilde-Chemo Therapy er kombinasjon av lysterapi og et stoff Psoralen å bekjempe symptomene på Eksem. Psoralen bør bare brukes hvis lysterapi alene ikke fungerer.
Eksem behandlinger kommer flere former, de fleste som vil fungere til en viss grad. Som uansett lidende av Eksem vil fortelle deg, er dette en nedslående tilstand referable smerte og ubehag forbundet med fakkel-ups. Legene sier det er ingen kjent kur men prøver disse Eksem behandlinger kan gi lindring. Nøkkelen er å være logisk med behandlingen.