Hjem >> Slutte å røyke >> Hvordan kan jeg slutte å røyke?

Hvordan kan jeg slutte å røyke?


Hver dag mange folk spør, "Hvordan kan jeg slutte å røyke?" Er du en av disse frustrerte mennesker? Kanskje du har selv gitt opp håpet etter å ha prøvd mange av de slutte å røyke produkter uten resultat. Hvis du er en av disse menneskene, vil denne artikkelen gi deg noen veldig gode råd om hvordan du kan bli en vellykket nonsmoker. Røykeslutt innebærer mer enn bare å kjøpe et tilfeldig produkt og forventer resultater. Det er mange ting som vil avgjøre suksess eller fiasko når du prøver å slutte å røyke. Jeg vet dette fordi jeg pleide å røyke to og en halv pakker en dag. Så la oss komme i gang.

Få begeistret Stop Smoking Plan

Du er i ferd med å endre livet ditt til det bedre. Du er i ferd med å bli en ikke-røyker! Denne beslutningen vil legge år til livet ditt, og du vil fortsette å nyte dine venner og familie. Sett en dato for røykeslutt og lage deg en slutte å røyke tidslinje. Skriv det på kalenderen din. Fortell din familie og venner om å slutte å røyke plan. Husk at du kan skli opp, men det viktigste er å forstå hva som skjedde og fortsette med planen. Ikke vær for hard mot deg selv, faktisk du fortjener en klapp på ryggen. Dette er virkelig en stor avtale, gratulerer!

Det er større enn oss

Først må vi innse at det er kjemikalier i tobakk som nikotin, som er svært vanedannende. Tobakk kjørte mitt liv. Det var nødvendig for meg å innrømme at jeg faktisk var avhengige av tobakk, men i å gjøre det jeg var endelig klar for å få den hjelpen jeg trengte. Det ville være nyttig å bli en fri støttegruppe som QuitNet. For meg, bare å ha et par nære venner som jeg kunne ringe, fungerte bra. Det er viktig å ha støtte. Her i Maine har vi et program som heter slutte Maine. Hvis du registrerer deg med dem vil noen ringe med jevne mellomrom for å sjekke om din fremgang. Dette hjelper fordi du ikke bare kjenner noen andre bekymringer, men de kommer til å se på deg. Selvfølgelig er de fullstendig ikke dømmende og har den holdningen at du bare mislykkes når du slutter å prøve. Dette er en flott holdning til å vedta. Ikke vær for hard mot deg selv om folk flest ikke klarer å avslutte første gang ut, men det er en erfaring. Se etter årsaken til at du røykt, vil det gjøre det lettere å unngå neste gang. Tross alt det tok lang tid å lære denne vanen, vil det ta litt tid å lære en ny livsstil uten å røyke.

recgonise utløser

Røykeslutt er veldig stressende. Du vil finne deg selv å ha mange følelser, tross alt du sørger ... du har mistet en gammel venn. Dine følelser kan være alt fra sinne til frustrasjon til depresjon. Du kan selv spørre deg selv hvorfor slutte å røyke? Se din lege, er det noen gode medisiner for å hjelpe oss med å håndtere kortsiktig med disse sterke følelser. Dette er tøft, ta all den hjelpen du kan få!
Du skjønner, vi tror at når vi røyk det fører disse følelsene av angst og sinne å gå bort, men det er egentlig ikke sant. Følelser er triggere å røyke og ja til og med gode følelser vil være en trigger. Det finnes mange mulige triggere. Det er en god idé å bli kjent med dine triggere og hvordan man skal håndtere dem uten useing nikotin. For eksempel noen mennesker ønsker en sigarett med sin kaffe om morgenen eller rett etter å ha spist et måltid. Det er viktig å ha en plan, som å plukke opp telefonen og ringe en venn eller logge inn i en støttegruppe, gå en tur, drikke et glass vann, ha en mint. Lag en liste over alle
din triggere Hotell og ha en handlingsplan for hver enkelt.

På et personlig notat Her er noen av mine slutte å røyke tips

Hvis du tror på en kraft større enn deg selv nå ville være en utmerket tid for å verve hans hjelp. Etter å røyke for nesten tretti år var det åpenbart for meg at noe utenfor meg selv hadde gitt meg en hjelpende hand.Having et daglig ritual som markerte hver dag var også en stor hjelp for meg. Jeg postet dager en etter en til min facebook status. En dag jeg så og jeg hadde gjort det en uke, deretter en måned, og resten er historie. Spis et sunt kosthold og drikke mye juice og vann. Hvis du nølte over kaffe og røyker i morgen stå opp og komme i bevegelse i stedet. Det er virkelig om å endre mange av dine personlige vaner. Ikke gjør de samme tingene som du brukte til mens du var en røyker. Sitt i en annen stol. Ikke utsett deg selv for andre hånden røyk og ikke henge rundt røykere!

Den gode og den dårlige

Jeg var ikke klar over hvor ille røyking faktisk luktet. Nå kan du se frem til ditt hår og klær være røykfritt. Det er også lettere å leve i en verden hvor du ikke trenger å gå utenfor i under null temperaturer bare for å ta en røyk. Bryt tid på jobben er ikke om stresser for å få den andre røyk in.You vil puste bedre. Du vil ha mer energi. Smaksløkene vil komme tilbake til livet og din luktesans vil bli mye hardere. Timer etter avslutte fordelene til din helse vil begynne. Risikoen for kreft, hjertesykdommer osv vil avta jo lenger du røyker ikke. Bilen og hjemme vil ikke lukter røyk. Du vil ikke lenger være å utsette familie og venner for andre hånden røyk. Å ja, og den store ... Du vil ha en lomme full av penger. Start en jeg sluttet å røyke bankkonto og går til Hawaii i et par år. Listen fortsetter ... Nå for dårlig ... Ja det er noen slutte å røyke bivirkninger som jeg ikke har nevnt. Du vil mest sannsynlig ha vonde drømmer som nikotin forlater systemet muligens litt hodepine. Du kan bare ikke føle seg godt over alt. Du vil gå gjennom humørsvingninger og perioder med craving. Disse er alle normale reaksjoner på nikotin tilbaketrekning. Ikke bekymre deg, det produktet som jeg anbefaler vil gjøre en utmerket jobb lindre mange bivirkninger fra nikotin tilbaketrekning. Som du kan se de gode sidene ved å slutte å røyke definitivt ut-veie dårlige. Så la oss komme i gang på vår reise mot å bli en nonsmoker!

Det siste trinnet

Du er endelig klar, gratulerer! Du er nå bevæpnet med mye nyttig informasjon, og du vet hva du kan forvente.

  • Du har snakket med legen din og fått deres godkjennelse.
  • Du fortalte dine venner og familie.
  • Du har laget en liste over dine triggere og har tenkt på hva du skal gjøre når dette skjer.
  • Du har satt en dato.
  • Du har en handlingsplan

    din siste og svært viktig skritt er å velge en nikotin erstatningsprodukt som kommer til å hjelpe deg å lykkes med ønske om å bli en nonsmoker. Lykke til på reisen og gratulerer! Jeg håper dette har besvart spørsmålet ditt: "Hvordan kan jeg slutte å røyke?"