Hjem >> hjertesykdom >> Nyresyke Og Anemia

Nyresyke Og Anemia


nyre sykdom fører til en redusert produksjon av erythropoietin, et hormon som er uunnværlig for produksjon av røde blodlegemer.

Inntil halvparten av 1980-tallet, effektiv medisinsk behandling var ikke tilgjengelig, og dette medisinske problemet ble håndtert av periodiske blodoverføringer brukes en gang hver 2 til 3 uker eller med anabole steroider. Begge disse metodene hadde alvorlige begrensninger som på visse anledninger gått forventede fordeler.

Funnet av genet for humant erytropoietin gjort opp midlene for kliniske studier, og endte i utviklingen av en risikofri og effektiv rekombinant human erytropoietin (epoetin). Epoetin brukes som en intravenøs eller subkutan skutt og benyttes i omsorgen for anemi hos personer med nyre sykdom, blant dem de som går gjennom dialyse. Den epoetin skudd, brukt en til tre ganger i uken fører til spredning av cellene, oppfordrer erythropoiesis og forbedrer nivåene av hemoglobin. Senere varianter av erytropoietin er formulert som kutte ned oftenness av medisin som Darbepoietin alfa som integrerer 2 aminosyre permutasjoner.

I tillegg til disse, andre behandlingsprogrammer blir formulert slik som erytropoietin-mimetisk peptider, kontinuerlig erytropoiese Receptor Activator (CERA) og muntlig Hypoksi-induserbar faktor (HIF) stabilisator, som holder forventning for vidtrekkende fremskritt for pleie av anemi i nyre sykdom.

Naturlige botemidler er et yndet valg hvor nyre sykdom er ikke livstruende. Forbruker et sunt kosthold, jern rik, vitamin B12 og folsyre kan hjelpe noen individer varige anemi og nyresykdom. Det er viktig også inntak av tilstrekkelig mengder av jern; uten noe som erytropoesestimulerende legemidler vil ikke ha de ønskede resultater. En ernæringsfysiolog kan bistå i å utforme din mat og hva slags mat som er velstående opphavet til disse mineraler og vitaminer.

Homeopati gir et helhetlig perspektiv av hele sykdommen og dens forhold til andre kroppsdeler og organer. Den personlige ledelsen prøver å kvitte seg med risikofaktorer som personen er utsatt for, lindre symptomene og å regenerere naturlig drift av nyrene.

Ved å gjøre livsstilsendringer som å slutte å røyke og begynnelsen av regelmessig mosjon rutiner, kan de syke effekter og avansement til nyre sykdom stanses. Personer med anemi stammer fra nyre sykdom må være aktiv. Personer med en inaktiv livsstil bør starte en skånsom trening plan og trinnvis øke sin styrke. Likeledes, regelmessig fysisk trening hjelper deg til å føle positive og stor på tross av elendig velvære.