Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Babyens navlestreng behandler livstruende diseases

Babyens navlestreng behandler livstruende diseases

Med ulike undersøkelser gjort for behandling av livstruende sykdommer som blodkreft, immunsykdommer, benmargstransplantasjon og bred mengde genetisk og blodsykdom. Det var alltid forvirring om hvordan stamceller terapi kan behandle mer enn 40 livstruende sykdommer. Det har blitt funnet i nyere forskning at en nyfødt baby & rsquo; s navlestreng har makt til å rykke opp roten tilbakefall og årsaken til kreft

Denne forskningen er en største bølgen i medisinsk vitenskap der det. var forskere i mange år for å finne permanent kur sykdommer så som kreft. Stamceller eller somatiske celler er en viktig del av vår kroppens metabolisme og funksjon av kroppen vår. De er biologiske celler; hos mennesker disse cellene er til stede i de fleste av våre kroppens vev som er viktig i etterfylles eller gjenoppfriske nye kroppens celler og vev, reparere vårt immunsystem. Disse biologiske celler regenerere eller føre til rask omsetning hvor ulike kroppens organer dannes som hud, mage og tarm vev og blod. Det er en viktig måte å produsere alle typer blodceller og blodplater og dannelsen av blod i kroppen.

stamcelletransplantasjon har vært den siste medisinske funn som behandler ulike former for kreft, immun og genetiske sykdommer og bein sykdommer. Stamceller er funnet i navlestrengen til en ny født baby som blir trukket ut og bevart for behandling av sykdommer som leukemi som er forårsaket når leukocytter eller hvite blodceller begynner å vokse unormalt forårsaker vekst av kreftvevet i kroppen. Selv om leukocyttene beskytte kroppen immunsystem det fremdeles hindrer Funksjonen til andre organer. Og også i tilfeller av svikt i benmargen i kroppen stamcelletransplantasjon hjelper i begge tilfeller hvor de aktive stamceller blir infusert inn i kroppen som utfører vekst og produksjon av nye røde blodceller, hvite blodceller og blodplater, og gjenoppretter formasjonen av blod inn i kroppen. Stamcellene skifte til den eksisterende benmargen produserer sunne leukocytter

Derfor din baby & rsquo; s. Umbilical er kvalifisert for behandling av slike sykdommer, men disse dager stamcellene produseres kunstig. Du kan be legen om å trekke stamcelle fra din baby & rsquo; s navlestreng og bevare det for å unngå eventuelle uklarheter av slike sykdommer som rammer noen av dine blod relasjoner. Stamceller er ikke bare for behandling av benmarg eller blod sykdom, men det har også egenskapene for regenerering av vev og røttene av tennene. Derfor å gjenopprette tann celler, stamcelle hjelper i gjenoppfriske tann celler fra massen. Derfor er det brukt for de som har mistet sine tenner på grunn av forråtnelse eller ulykker eller andre plager.

forskning og resultatene funnet ut på stamceller har vært et vendepunkt i medisinsk vitenskap. Etter år med forskning svekkede humane blodcellene har funnet behandling av reparasjon inerte celler i å utvikle blodceller. Med det økende antall kreft gjentakende tilbake, det er millioner av mennesker dør rundt om i verden, men oppdagelsen av denne store kur for kreft er estimert til å redde millioner av liv i nær fremtid.