Slik Care For Your Newborn

Å ha en baby er en av de mest spennende tider i livet ditt. Men det kan også være en av de mest stressende! Du kan føle seg overveldet av den kunnskapen som din lille nyfødte er helt avhengig av deg til å møte alle hans eller hennes behov. Men husk at du og barnet ditt vil få gjennom denne utfordrende tid sammen, og i prosessen, vil du bygge et spesielt bånd som vil vare livet ut. Her er noen skritt for å komme i gang på veien til suksess som en ny forelder:

 1. Velg en barnelege som du føler deg komfortabel. Du og din barnelege vil fungere som et team for å gi barnet ditt en sunn start. Din barnelege vil også være der for deg å svare på spørsmål og ta opp dine bekymringer om barnets helse.
 2. Vær sikker på at du har spedbarn bilsete bilen riktig installert i bilen. Du trenger dette for å ta babyen hjem fra sykehuset. Sykehuset barnehage personalet kan hjelpe deg hvis du er usikker på hvordan du installerer basen. Eller du kan be om hjelp hos din lokale politistasjon eller brannvesenet.
 3. Gjør noen undersøkelser for å bestemme om du ønsker å amme eller gi babyer formel i en flaske. Noen foreldre selv gjøre en kombinasjon av begge. Hvis du bestemmer deg for å amme og babyen din har problemer med låsing på, eller har andre problemer, sjekk med amming konsulent på ditt lokale sykehus eller ring din lokale La Leche League.
 4. Husk å aldri forlate det nyfødte uten tilsyn på et stellebord, sofa eller seng. Babyer kan bevege seg plutselig. Det er en god idé å alltid holde en hånd på barnet ditt eller stroppen ham eller henne på et stellebord helt fra begynnelsen.
 5. Ha rikelig med bleier på hånden, siden noen nyfødte kan gå gjennom nær et dusin eller mer en dag i begynnelsen. Du må sannsynligvis den nyfødte størrelse i starten, men være forberedt - noen babyer vokse disse raskt! Andre diapering forsyninger du trenger inkludere servietter for nyfødte sensitiv hud, en bleie fløte og et stellebord eller skiftende pad. Om vinteren kan det være lurt å også bruke en wipes varmere.
 6. Hvis det nyfødte ble omskåret, sjekk med din barnelege om hvordan best å ta vare på såret før det gror.
 7. Følg også barnelege råd for navlestreng omsorg. Noen anbefaler å rense den daglig med alkohol, mens andre i dag foretrekker å la det tørke ut på egen hånd. Uansett, forventer stubben til å falle av i løpet av de første ukene eller så.
 8. alltid sette barnet til å sove på hans eller hennes rygg i en barneseng eller bassinet med en fast madrass som er dekket av et stramt montering ark. Du kan bruke et spedbarn sove posisjonerings å være sikker på at barnet holder seg på plass. Sørg for å fjerne alle puter, dyner og utstoppede leker, siden disse kan kvele barnet. Sleeper tepper eller sover sekker er de sikreste alternativene å bruke hvis du trenger å holde babyen varm.
 9. Ha en rektal termometer klar i tilfelle barnet ditt blir syk. Hvis det nyfødte registrerer en rektal temperatur over 100,4 grader Fahrenheit eller 38 grader Celsius, bør du ringe barnets lege med en gang.
 10. Vær forberedt på å gjøre masse tøy. Babyer kan lett gå gjennom tre eller fire antrekk på én dag. Du kan kjøpe spesielle babyen vaskemiddel for babyens sarte hud. Du kan også trenge super styrke babyen flekkfjerner for å få ut de spytte opp og utett-bleie flekker.
 11. Prøv så tidlig som mulig å etablere en rutine. Dette vil hjelpe barnet å vite hva du kan forvente hver dag, og vil bidra til å etablere en følelse av trygghet.
 12. I prosessen med omsorg for nyfødte, ikke glem å ta vare på deg selv, også. Sove når du kan, og ikke vær redd for å be om hjelp fra familie og venner når du trenger det. Mange mødre lider av baby blues i flere dager etter fødselen, men hvis du opplever langvarig anfall av tristhet eller føler ikke klarer å håndtere, søke profesjonell hjelp så snart som mulig.

 13. Next: