Hjem >> barns helse >> Slik Unngå baby Constipation

Slik Unngå baby Constipation

Forstoppelse kan være svært ubehagelig for oss voksne. Det kan gi oss en vanskelig tid. Det kan være veldig traumatisk, også. Kan du bare forestille seg hvordan en baby føler når han /hun blir forstoppet?
Studier viser at barnet forstoppelse kan forebygges. For en forelder å vite hva de skal gjøre når tider som disse oppstår, kan det være veldig beroligende å tenke at du hjelper barnet ditt føle seg komfortable.
Her er noen av trinnene på hvordan du kan unngå barnet forstoppelse:

  1. Practice amming. Når barnet blir ammet, det gir oss den beroligende følelsen av at barnet ikke vil oppleve forstoppelse. Morsmelk later for lite rester til og med føre til forstoppelse. Det er helt utnyttet av barnets voksende kropp. Babyer som blir matet med formler er mer utsatt for forstoppelse. Formler er vanskeligere å fordøye og ikke er fullstendig absorbert av barnets kropp, sammenlignet med morsmelk. Alltid gjøre ammer ditt nummer ett alternativ når mate babyen.
  2. Gi de riktige fast føde. Når barnet fyller solid fôring og du begynne å introdusere det til ham /henne, sørg for at du gir dem riktig mat å spise. Frukt, grønnsaker og fullkorn matvarer er ideelle. Unngå å gi dem junk food. De vil sikkert ha forstoppelse hvis du mate dem det.
  3. Gi nok væskeinntak. Mangel på væskeinntak kan føre til forstoppelse selv til voksne. Gi deg baby nok væske hver dag for å unngå deres å bli forstoppet. Hvis det er mulig at du øker inntaket, gjør det.
  4. Hold babyen aktiv. Lek med babyen din og holde ham /henne aktiv. Flytt hans /hennes ben i en sykkel bevegelse for å bidra til å forbedre og hjelpe sine avføring. En aktiv baby er mindre sannsynlig å bli forstoppet.
  5. Gi juice til din baby. Utvannet druesaft og sviske juice er mest anbefalt å unngå barnet forstoppelse. Gi dem med disse to ganger daglig, og de vil sikkert være fri for forstoppelse.
  6. Masser magen. Helst under bad tid, forsiktig massasje babyens mage. Start på navlen, og masser utover i klokkens retning. Dette kan bidra til å øke mat bevegelse gjennom barnets tarm.
  7. Gi varme bad. Ifølge noen medisinske fagfolk anbefaler å gi varme bad til babyer, spesielt når de opplever forstoppelse. Det hjelper å slappe av barnet og gjør avføring enklere for dem. Når du tørker opp, er en mage massasje en god oppfølging.
  8. Unngå dehydrering. Når været er varmere, gi barnet ditt mer væske. Sørg for at du babyen er rehydrert. Dehydrering kan føre til forstoppelse, også.
    Bilder Babyer er så hjelpeløs at de bare kan gråte når de er i smerte. Som foreldre, vi alltid ønsker det beste for dem. La oss være klar over de mulige måter å holde våre babyer komfortabel og glad. Ved å kjenne disse få enkle trinn utenat, er du sikker på å få et smil fra babyen hver dag. En fornøyd baby betyr en lykkelig mamma og pappa.