Hva er tegnene en person med diabetes trenger Medical Care?

If du eller noen du kjenner er å få symptomer på diabetes er det viktig å søke legehjelp umiddelbart. Dette gjelder selv om personen ikke er kjent for å være diabetiker. Det er over 40 millioner mennesker i dette landet som har diabetes og er klar over det. Når du ringer legen din fortelle dem at du er opptatt av diabetes. På denne måten kan de bestemme seg for å sette opp noen tester før timen din.
Når en person som er kjent for å være en diabetiker er det visse symptomer du bør være på utkikk etter. Hvis du observerer noen av følgende symptomer anbefales det at du tar kontakt med helsepersonell.
Når blodsukkeret holder seg høy (over 200 mg /dl), for en lengre periode kan dette utløse komplikasjoner.

Deretter, hvis en persons blodsukkernivå faller under 60 mg /DL bør du også kontakte legen din. Dette kan bety flere ting som et tegn på infeksjon, nyresvikt eller leversvikt. Det kan også bety at behandlingsplanen blir fulgt er altfor aggressiv. I dette tilfellet vil legen vil justere den.
For en person med diabetes selv den minste skade på føttene eller bena må være av interesse. Selv et lite kutt kan være et problem for dem. Dette er grunnen til at mange mennesker med diabetes får jevnlig diabetiker fotpleie. Det er svært viktig å unngå amputasjon og bevare funksjon av bena.
Du må være oppmerksom på eventuelle infeksjoner personen kan støte på. En lav feber er vanligvis et tegn på infeksjon. Du bør notere eventuelle forhold som smertefull vannlating, smerter i brystet eller rødhet og hevelse. Dette vil hjelpe legen din bedre fastslå årsaken til infeksjonen.
Manglende evne til å holde væsker ned eller kvalme og oppkast bør bringes til legen din oppmerksomhet umiddelbart. Din helsepersonell kan ha å justere medisiner blir tatt. Dette kan også kreve et presserende kontor besøk eller en tur til legevakten så det kan også være et tegn på ketoacidose. Denne tilstanden kan være livstruende.
Non healing sår eller sår på pasientens føtter eller ben bør være av interesse. Forutsatt at pasienten ikke har feber og deres blodsukkernivået er under kontroll slike sår kan evalueres med et kontor besøk.
Det er også noen symptomer som krever øyeblikkelig hjelp. Hvis personen opplever noen av følgende symptomer en 911 anrop er i orden.
Når en person viser tegn til en endret mental tilstand kan dette være et tegn på lavt blodsukker. Dette kan være glemsomhet, omrøring eller ganske enkelt oppførsel som ikke er karakteristisk for den enkelte. Det er godt å gi dem litt kake frosting eller fruktjuice på dette tidspunktet. Prøv å unngå noe som ville føre til kvelning som harde drops. Hvis du ikke ser en forbedring og personen ikke kommer tilbake til sin normale mentale tilstand i ca 15 minutter ringe 911 umiddelbart?
Som nevnt tidligere når en person ikke kan holde ned mat, vann eller sine medisiner dette kan være et tegn på ketoacidose eller andre komplikasjoner. I dette tilfellet hvis personen ikke har tatt sine siste medisiner ikke administrere dem uten å kontakte en medisinsk faglig. Hvis en person som allerede opplever lavt blodsukker dette kan presse dem til farlig lavt nivå.
Når en persons temperatur er 101,5 F eller høyere. Dette kan være et tegn på mer alvorlige komplikasjoner. Hvis din primære omsorg leverandøren ikke kan se dem med en gang søke legevakt. For å hjelpe krisepersonell gjøre oppmerksom på eventuelle symptomer som du kanskje har lagt merke til for eksempel magesmerter eller brystsmerter.
Et annet tegn på alvorlige komplikasjoner er når pasientens blodsukkernivået er over 400 mg /dL. Du bør lage en 911 anrop hvis legen din ikke kan se dem med en gang, da dette kan føre til døden.
Når en person trenger for å gå til legevakten er det best at de er ledsaget av noen som kan snakke for dem. Dette vil tillate medisinsk personell for å behandle dem raskere og mer effektivt.