Hjem >> Vekttap >> Sliter med å gå ned i vekt? Magefølelsen kan være Wrong

Sliter med å gå ned i vekt? Magefølelsen kan være Wrong

The amerikansk livsstil av fast food, chips, frosne middager og alle slags bearbeidet mat har resultert i en epidemi av fedme. Det meste av ting vi forbruker er fulle av sukker og skadelige trans fett. Folk har valgt for bekvemmeligheten av curbside pick-up over et hjemmelaget måltid velger å overse skaden slik livsstil gjør for deres helse.
Det er en interessant vri på dette, men. Forskere ser nå på muligheten for at vektøkning kan være påvirket av andre enn kosthold eller nivå av fysisk aktivitet faktorer. Det er en ny og interessant teori som blir utsatt for økende vekt er avhengig av balansen av bakterier i tarmen.
Øyeblikket du kom ut av mors liv, trillioner av bakterier invadert ditt fordøyelsessystem. Innen to års tid, dette fellesskapet var praktisk talt ferdig og travelt gjøre ulike funksjoner som fordøyelse og produksjon av vitaminer. Spørsmålet du kan spørre nå er hvordan disse mikroskopiske massene er i stand til å avgjøre om du er utsatt for vektøkning eller ikke
Det finnes to typer av bakterier i tarmen -. Bacteroidetes og firmicutes. De utfører en rekke funksjoner, og en av dem er å trekke ut kalorier fra maten du spiser. Forskere som prøver å finne ut hvorfor noen mennesker lett opp i vekt, mens andre ikke gjør det, er svært interessert i å utforske denne vinkelen.
I nyere studier utført på mus og mennesker, ble det funnet at de med flere firmicutes i deres gut hentet betydelig mer kalorier fra samme mengde mat enn de med flere bacteroidetes. Med andre ord, hvis to personer som i utgangspunktet veier det samme spise samme mengde mat, den som har flere firmicutes i hans eller hennes tarmen vil absorbere mer kalorier og derfor ville ha større tendens til å legge på seg.

i en studie ble et dusin vektige mennesker gitt en forhåndsbestemt diett å følge og forskere spores deres fremgang for et år. Før dietten, deres gut bakterier var for det meste firmicutes. Men ettersom tiden kommet, og de begynte å gå ned i vekt, forskere lagt merke til at balansen av tarmbakterier tippet i favør av bacteroidetes, mye som det av magre mennesker. Dette og andre lignende studier forårsaker forskere å se på andre utradisjonelle teorier for å forklare hvorfor det er folk som lett legger på seg.
Denne nye retningen har pustet nytt liv til vekttap forskning.
Det absolutt hever håp om folk som har prøvd å finne en løsning på deres vekt problem i mange år. Hvis nøkkelen til vekttap er å skape en gunstig balanse av tarmbakterier, så vi måtte angre det meste av det vi vet om kosthold og selv utøve for den saks skyld. Men mens vi venter på den endelige dommen i denne saken, er det fortsatt best å stole på ole pålitelig kombinasjon av et sunt kosthold og regelmessig mosjon.