Hjem >> Sove >> ! Obstruktivt søvnapnesyndrom-A tilstand som må behandles

! Obstruktivt søvnapnesyndrom-A tilstand som må behandles

To typer avbrudd i puste har blitt identifisert i den medisinske profesjon: total blokkeringer og delvis blokkeringer. Når vevet rundt luftrøret slapper av i en slik grad at det helt blokkerer luftstrømmen i ti sekunder eller mer, og den totale blokkeringer, referert til som apnéer forårsakes. Som blokkeringer som reduserer luftmengden med 50% i ti sekunder eller mer, delvis blokkeringer eller hypopnoeas, er definert.

Noe som begrenser en persons søvn vil forlate den personen føler seg veldig sliten, fordi søvn er en naturlig styrkende aktivitet som hjelper hjernen og kroppen til å bli revitalisert. Hver natt, de fleste voksne trenger mellom syv og åtte timer søvn, og brukte i den dypeste delen av søvnsyklus er rundt en femtedel av den tiden. Å tvinge hjernen til å bringe den enkelte inn i en lettere søvnstadiet eller i et kort øyeblikk av våkenhet, hvert avbrudd i puste varsler hjernen til det faktum at noe er galt. Søvn er alvorlig begrenset, forlater lider bekjempe dag til dag tretthet og irritabilitet, fordi disse hendelsene kan skje flere ganger i timen hele natten.

øyeblikk av våkenhet er så kort, i løpet av natten, når den lidende er våknet, som få mennesker husker at de var enda våken. Ofte blir vant til tretthet som kommer med tilstanden, presenterer dette problemet som ikke mange lider skjønner at noe er galt i lang tid. Av denne grunn er det antatt at bare omkring en fjerdedel av pasienter har blitt diagnostisert. Noen pasienter er bare diagnostisert når deres partner uttrykker bekymring og overtaler dem til å gå til legen, fordi høyt snorking og sniffet under søvn er vanlige symptomer på obstruktiv søvnapné.

For lidelse, er det flere typer behandling, og mange av dem har vist seg å være vellykket. Fordi i det lange løp det øker risikoen for en rekke alvorlige forhold som type to diabetes, slag og hjerteinfarkt, er det viktig at alle som mistenker at de har obstruktiv søvnapné bør søke behandling. Ved hjelp av en søvn studie, er diagnosen vanligvis laget og for utvikling av obstruktiv søvnapné, de menneskene som røyker eller som er overvektig og er middelaldrende er i høyere risikokategori.

OSA er en alvorlig søvnforstyrrelse som må behandles i god tid for at det resulterer i en forverret situasjonen. Behandlinger er tilgjengelig, og etter riktig diagnose av spesialister, bør passende behandling bli akseptert, slik at problemet kan sjekkes i god tid.