Hjem >> ernæring >> 12 bivirkninger av å drikke te hver dag

12 bivirkninger av å drikke te hver dag

Pinkies up! Te kan gjøre underverker for kroppens helse - og for vekttap. Når den brygges riktig, Det er mange positive bivirkninger du vil oppleve av å drikke te hver dag. Men det kan være noen ulemper, også. Så, Vi har lagt til noen negative bivirkninger som kan oppstå ved å drikke mye av verdens nest mest populære drikke. Og for flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Du vil gå ned i vekt.

Monika Grabkowska/Unsplash

"Enhver te uten sukker, honning, og sirup er flott for vekttap, "sier Amanda A Kostro Miller, RE, LDN, som sitter i rådgivende styre for Fitter Living. "Ikke bare kan du få væske for hydrering, [men du fyller også] magen din for bare noen få kalorier. "

En kopp te kan avverge trang, og hvis du bytter ut den daglige sukkerholdige blandede kaffedrikken din med te, du kan spare 250 til 450 kalorier. I tillegg, noen studier har vist at vanlig te drikking kombinert med kosthold og mosjon kan forbedre vekttap. En studie i Journal of Nutrition fant at forbindelser kalt katekiner i grønn te, sammen med moderat trening, økt vekttap og fettavfall i magen.

For å lære mer om teens underverker, kom i gang med en 7-dagers plan som vil smelte opptil 10 kilo og kjøpe 7-dagers Flat-Belly Tea Cleanse nå.

2

Du kan gå opp i vekt på grunn av det du legger til.

Shutterstock

Å gjøre te til en SSB (også kalt en sukkersøtet drikke) ved å dumpe spiseskjeer sukker eller honning i eller lage "melkete" kan føre til vektøkning hvis du drikker nok av den. Til og med din elskede boble -te eller "boba melk -te, "som det er kjent i Asia og Europa, kan overbelaste deg med kalorier. Disse te -drikkene blir stadig mer populære i USA og inneholder vanligvis sirup med høy fruktose, frukt, og rund, seige "boba" eller "perle" kuler laget av tapioka. En gjennomgang av forskning publisert i Matvitenskap og ernæring fant ut at disse søte drikkene inneholder mellom 200 og 450 kalorier per 16-unse servering, mer enn du vil få fra den tilsvarende serveringen brus.

Vær forsiktig med kaffen din også! Her er 5 bivirkninger av å drikke for mye kaffe.

3

Det kan redusere betennelse.

Shutterstock

Grønn te og dets kraftige katekin EGCG (epigallocatechin-3-gallate) har blitt vist i studier for å undertrykke genuttrykket av inflammatoriske cytokiner og relaterte enzymer. De antiinflammatoriske effektene er gunstige mot hjerte- og karsykdommer, diabetes, kreft og nevrodegenerativ sykdom.

"Jeg elsker å bruke grønn te som flytende base for smoothies; det er en fin måte å få flere antiinflammatoriske antioksidanter, "sier Seattle-baserte registrerte diettist Ginger Hultin, forfatter av Anti-inflammatorisk diettmåltid:6 ukentlige planer + 80 oppskrifter for å forenkle helbredelsen .

Å drikke grønn te kan gjøre underverker for kroppen din! Her er 7 fantastiske fordeler med å drikke grønn te.

4

Kroppen din kan reagere negativt på tekonsentrater.

Shutterstock

Den såkalte "lastet te, "sammensetninger som inneholder kosttilskudd og andre tilsetningsstoffer som blir stadig mer populære, kan påvirke visse mennesker som er følsomme for bestemte ingredienser.

"Jeg har besøkt flere av disse lastede tebutikkene, og her er min oppfatning:mange løfter om å levere raske energibesparende tedrikker, men ikke avslør alle ingrediensene i teene som serveres, som i teorien kan være farlig, "sier New Orleans-baserte ernæringsfysiolog Molly Kimball, RD, CSSD. "Mange ladede te inneholder brusende faner som inkluderer te -konsentratpulver, som Herbalife Liftoff. Hvis du har noen eksisterende helsemessige forhold, som diabetes, eller er på visse medisiner, som blodfortynnere, disse tilsatte ingrediensene kan være super bekymrende. "

Noen av disse teene er laget med guarana og ginseng, som har stimulerende effekter som koffein og til og med niacin, et B -vitamin som kan forårsake rødme.

5

Du kan oppleve de negative effektene av for mye koffein.

Shutterstock

Selv om opptil 400 milligram koffein om dagen anses som trygt for de fleste voksne, noen mennesker er ekstra følsomme for stimulering. Selv om en kopp te inneholder omtrent 47 milligram koffein, noen kopper sent på dagen kan være nok til å gjøre det vanskelig å sovne. Andre mulige negative bivirkninger av koffein i te inkluderer hodepine, hypertensjon, og irritabel tarmsyndrom, ifølge Mayo Clinic. Hvis du er bekymret for å beskytte hjertet ditt, her er de to beste diettene for hjertehelse, Ifølge leger.

6

Du vil oppleve mindre ringing i ørene.

Shutterstock

I mange år, folk som lider av tinnitus har blitt anbefalt å kutte ned på te og kaffe, tanken er at koffein kan øke blodtrykket nok til å forårsake den irriterende følelsen av å ringe i ørene. Flere studier tyder på at tenkning er feil. Faktisk, data fra Nurse's Health Study II som involverer mer enn 65, 000 kvinner rapporterte i American Journal of Medicine fant ut at kvinner som spiste koffeinekvivalenten til mer enn tre åtte unse kopper kaffe, opplevde færre tilfeller av tinnitus enn kvinner som drakk en kopp daglig.

7

Det kan beskytte deg mot hudkreft.

Shutterstock

Forskning tyder på at å drikke te - grønt, svart, eller hvit - leverer en rekke fordelaktige forbindelser som kan avverge noen kreftformer, inkludert ikke-melanom hudkreft. En studie fra American Association for Cancer Research fant at testyrke, bryggetid og temperatur kan påvirke de potensielle beskyttende effektene. Å stå lenger for sterkere te og drikke det varmt var forbundet med lavere risiko for hudkreft. Tilsetning av sitrusskall til varm svart te kan gi ytterligere fordeler for å beskytte mot plateepitelkarsinom, den nest vanligste hudkreft, ifølge en rapport i BMC dermatologi . Forskere sier at sitrusskall ikke bare inneholder en høyere konsentrasjon av vitamin C enn det som finnes i saften, men også en større mengde bioflavonoid d-Limonen, som har vist seg å gi antitumormidler i gnagerstudier.

8

Det kan gi deg gule tenner.

Shutterstock

Te er generelt en veldig sunn drikke, men det er beryktet for flekker på tennene, sier registrert diettist Bri Bell, eier av Frugal Minimalist Kitchen. Syren og tanninene i te kan gi tennene en gulaktig nyanse over tid hvis du drikker det daglig.

9

Du kan ha sterkere bein.

Shutterstock

Et par kopper te om dagen kan holde ortopedene unna. Det er fordi studier har funnet ut at te inneholder en kraftig gruppe næringsstoffer som kan stimulere beindannelse og bidra til å bremse nedbrytningen, beskytter mot osteoporose, også kjent som sprø bein. Svart og grønn te har vist seg å være gunstig. I en studie publisert i Journal of Agriculture and Food Chemistry , forskere utsatte beindannende celler som kalles osteoblaster i en laboratoriekultur for tre viktige kjemikalier som finnes i grønn te og fant at en, catechin EGC eller epigallocatechin utløste nytt beinvekst med opptil 79%. I studie om osteoporose i Middelhavet, svart te ble identifisert som beskyttende for risikoen for hoftebrudd hos menn.

Her er hva som skjer med kroppen din hvis du drikker te hver dag.

10

Noen te kan ha spor av heavy metal.

Shutterstock

"Å drikke te hver dag øker sjansene for å innta et stort antall tungmetaller når de akkumuleres over tid, "sier ernæringsfysiolog Brandon Nicholas.

En rekke studier har vist at brygget te, spesielt urtete, kan inneholde usikre nivåer av tungmetaller. Lede, arsenikk, kadmium, og kvikksølv er funnet i brygget svart te med opprinnelse i Kina fra solgte og luftforurensninger som kan være direkte relatert til bruk av kullkraftverk, ifølge forskere som rapporterer i Journal of Toxicity .

11

Du må bruke toalettet ofte.

Shutterstock

Te inneholder koffein, et kjent vanndrivende middel, det betyr at jo mer koffeinholdig te du drikker, desto mer sannsynlig vil du treffe toalettet. Men selv om du kommer til å gå oftere, forskning tyder på at du ikke trenger å bekymre deg for å bli dehydrert med mindre du er en stor koffeinforbruker (tenk fem eller flere kopper om dagen).

12

Det kan beskytte deg mot visse kreftformer.

Shutterstock

En rekke epidemiologiske studier har vist at svart og grønn te inneholder naturlige forbindelser, som polyfenoler og katekin EGCG i grønn te som kan gi en beskyttende effekt mot visse kreftformer. Drikker flere kopper te daglig, studiene antyder, kan redusere risikoen for brystkreft, prostatakreft, lungekreft, og kreft i tykktarm og bukspyttkjertel.

For flere forebyggingstips, her er enkle måter å redusere kreftrisikoen din, Si leger.