Hjem >> ernæring >> Hvordan gjøre Standing Dumbbell Curls å øke Arm Strength

Hvordan gjøre Standing Dumbbell Curls å øke Arm Strength

Det er så mange styrke bygge øvelser du kan utføre ved hjelp av en dumbbell, og en av de mest populære er de stående dumbbell curls. Denne øvelsen rutine rettet primært biceps, eller muskel som ligger på overarmen. Ja, dette er den muskelen som vanligvis bøyes og vist frem, for å bevise hvor sterk eller hvor sprek man er. Hvis du er en av dem som ønsker å ha større biceps, eller hvis du bare ønsker å øke din arm styrke, så alt du trenger er ca 15 til 20 minutter treningstid og et par manualer eller vekter. Forresten, kan du gjøre denne øvelsen rutine enten stående eller sitte ned, avhengig av hva som er mer behagelig for deg.
Her er hva du gjør:

 1. Stå med rett rygg. Unngå å bøye ryggen eller hunching over. Hold Mage stramt, føttene flatt på gulvet og skulder - bredde hverandre, og skuldrene og brystet opp. Alltid gjøre det et poeng å opprettholde riktig holdning for å unngå enhver form for muskel belastning og å fullt høste fordelene av denne øvelsen.
 2. Heng armene rett av sidene, med en manual i hver hånd. Pass på å plassere håndflatene vendt kroppen din.
 3. Bend armene frem og opp. Som du ta med underarmene opp, må du huske å vri håndflatene så det ender opp vendt kroppen din.
 4. Ha alltid armene rett. Unngå flailing det som mange feilaktig gjør samtidig bygge momentum for å øke vektene. Du bør få styrke til å løfte manualer fra dine overarmene. Hold skuldrene nivå. Bruk albuen som omdreiningspunkt
  Også holde overarmene tett mot din side.; isolere underarmene og fokusere bevegelse der. Du skal føle strekningen opp biceps; husk, det er nettopp det du utvikler så det er der trykket skal plasseres.
  Din posisjon på dette punktet har albuene låst, med manualer nesten møte skulderen (brystnivå) og overarmen møte underarmen .
 5. Når du kommer til posisjonen der du holder manualer opp, presse bicepsen din for en teller og deretter begynne å senke det sakte og med kontroll. Ikke la armene falle som en dødvekt.
 6. Som manualer gå ned, vrir hånden igjen så håndflatene er nok en gang vendt sidene.
  Selv om som vi har nevnt tidligere er det viktig å opprettholde riktig holdning gjennom hele øvelsen, gjør at kroppen din til litt lene seg fremover som du senker vekten, og å svaie som du heve den. Har imidlertid ikke gi etter for tendensen til å samle fart fra andre steder, men biceps.
  Husk, det hele begynner med riktig holdning og realistiske forventninger. Bare begynn rett, holde det gående, og du vil sikkert bli gledelig overrasket over den nye og bedre du at du har blitt. Glad trener!