Hjem >> helse >> Hva er hyperhidrosis?

Hva er hyperhidrosis?

Den medisinske termen for overdreven svetting er hyperhidrosis. En ting som gjør det vanskelig å bli løst er det fordi de fleste som har spiker sopp er flau for å søke legehjelp. Du må vite at det finnes botemidler på problemet fordi dette prblem fører til mye sosialt problem til personen. Denne tilstanden oppstår vanligvis i området med rikelig svettekjertler som palmer, soles, lysken og armhulene eller underarm området. Denne tilstanden kan være kontinuerlig eller episodisk. Personer som har hyperhydrosis har overdreven svetting selv under kalde årstiden.

Millioner av mennesker lider av hyperhidrosis. Hvordan kan du nyte når du har til å tørke av det svette selv i kalde årstiden? Å håndhilse på en forretningspartner eller til et nytt bekjentskap med en fuktig palm er irriterende. Bakterier liker også å bo i områder som er godt. Hyperhidrose kan ikke bare påvirke hygiene, men du sosiale livet i en helhet.

Folk har denne typen sykdom, må forstå at det kan kureres med riktig medisinsk behandling og holde den selv kan skape ytterligere skade. Det er mange måter å kurere overdreven svetting og her er noen av dem.

Bruk av deodorant og annen antiperspirant produktet er først i listen. Finnes i disse produktene er aluminiumklorid som stopper hyperhidrosis. Du må være forsiktig og selektiv i valg av deodorant fordi enkelte produkter kan irritere huden. I områder som er våte og fuktige, er en høyere konsentrasjon nødvendig. I disse områdene kan du bruke talkum pulver.

For å svette som forårsaker kroppslukt, en kombinasjon av antibakteriell krem ​​og antiseptisk såpe anbefales. Dårlig lukt er produsert fordi bakteriene bli svette i vått areass av kroppen. For å minske den lukt og avsetning av bakterier, barbering området anbefales.

fenoksybenzamin og Propantheline er noen av de muntlige medisiner som kan stoppe hyperhydrosis. Disse er tatt muntlig å administrere svetting. Men det er nødvendig å konsultere legen din først og be om resept.

Kirurgi heter Endoskopisk Thoracic sympatektomi er en annen kur for hyperhidrosis. Denne operasjonen fjerner svettekjertlene, men det er mange kontroverser om sine bivirkninger i det lange løp som oversweating i ryggen området.

Lider av ekstrem svette eller hyperhidrosis kan føre til at noen skal miste sin selvtillit og selvtillit. Det er derfor det er svært viktig at vi kjenner den rette for dette problemet. For å finne flere metoder på hvordan du naturlig stoppe overdreven svetting, vennligst klikk stoppe svette naturlig