Hjem >> helse >> Hvordan du bruker en romaskin - Tips for bruk av en robåt Machine

Hvordan du bruker en romaskin - Tips for bruk av en robåt Machine

Hvis du tror at romaskin er bare for off-season roere, du tar feil. Egentlig noen trener maskiner kan matche med en romaskin når det gjelder toning kroppen og snu flab til fab. Romaskin er en utmerket kardiovaskulær trening og det fungerer lurer i å brenne kalorier. Den kan brukes av alle, og alle som det er veldig lett å bruke og kan læres enkelt. Det er relativt sikrere enn andre utøvelse utstyr og en fin måte å tone musklene. Selv om det er en lav innvirkning aktivitet, det brenner kalorier som magi. Det er en av de beste treningsapparatene som det fungerer på hele kroppen og i motsetning til mange andre maskiner, det er veldig snilt på kroppen. Så hva venter du på? Les videre for å vite hvordan du bruker en romaskin. Tips for bruk av en romaskin

  • Det første, som du trenger å gjøre, er å investere i en god kvalitet romaskin hvis du tenker på å trene hjemme. Romaskin kommer ofte med grunnleggende funksjoner som hastighet, tid, roing funksjoner, distanse og kaloriforbruk. Noen modeller gir flere overvåkingsmetoder og selv anlegget for å gjøre andre øvelser. Vet de funksjonene du ønsker fra din romaskin før du bruker store penger på det.
  • Romaskin tilbyr en trening for hele kroppen. Når du bruker en romaskin, og vite hvordan du skal justere foten stropper, og justere den riktig er svært viktig for å ha en behagelig trening. Hælen skal hvile mot undersiden av foten og padle stroppen skal være sikret. Bruk sko som å gå barbeint kan skade føttene såler.
  • En romaskin er ikke mye forskjellig fra en faktisk romaskinen. Derfor teller grepet mye i det også. Det burde ’ t være for stramt eller for tape og bør være overhand eller uærlig eller hand avhengig av din preferanse.
  • Start med scooter frem på maskinen for å være i stand til å ta tak i mekanismen. Nå holder de roing håndtak, med en hånd på hvert håndtak. Før du starter øvelsen, sørg for at ledningen er koblet til roing håndtaket ikke er flokete som knyttede ledning kan skade deg.
  • Du må bruke dine ben og hofter spesielt for å unngå å belaste ryggen. En dårlig holdning mens på trening kan belastningen ryggen. Retten holdning er å sitte rett opp og bøye seg fremover på hoftene. Hold albuene tett inntil kroppen mens du ’ re trekke årene.
  • Ha et fast tak i føttene på plattformen. La bena plassert vekk fra kroppen og mot fronten av maskinen. Hold føttene fra hverandre og glir frem til å opprettholde baken nærmere dine føtter.
  • Nå bruker bena, skuldre og rygg, trekke vekten i din retning langs sporet. Opprettholde en jevn bevegelse og bruke all den kroppsdelen som er involvert. Nå gjentar det for 20 ganger eller mer, holde treningen regimet i tankene.
  • Hvis du er nybegynner så er det alltid bedre å starte med lav vekt. Selv om du er en proff, må du starte sakte for noen minutter for varme opp. Etter at du har varmet opp fortsette å øke hastigheten til du er komfortabel.