Hjem >> øvelse >> Hvorfor kjører?

Hvorfor kjører?


Det første spørsmålet å stille når de vurderer om du skal begynne å kjøre er hvorfor? Hvorfor kjøre?

Før du starter på en opplæringsplan for å begynne å kjøre, bør du vurdere hvorfor du ønsker å kjøre. Det er mange gode grunner til, men hvis du er ikke klart hvorfor du starter, kan du ikke fortsette med det. Og det ville være en skam å begynne å jobbe på evnen til å kjøre, bare for å finne ut at løping er ikke for deg, eller ikke gjør det du vil den skal gjøre, og deretter å avslutte. Hvor trist

En generell merknad: Før du starter et treningsprogram, sørg for å sjekke det ut med legen din! Informasjonen i denne artikkelen er av generell art, men ikke ta plassen til en sjekk!

Hva er årsakene til at folk flest begynner å kjøre

 1. ? For å bli mer sunn
 2. for å gå ned i vekt
 3. for å nå et mål, som en maraton
 4. ser for psykisk helse, stress reduksjon, den "Runners high"
  < p> La oss ta en titt på årsakene i orden

  å bli friske gjennom driften.

  Running er en flott måte å få alle typer ytelser som en del av en generell plan for å bli frisk. Folk som kjører kan se bedre tester for kolesterol, diabetes, beintetthet, vekt, pust, og videre og videre. Fordelene med løping har også et bedre syn på livet, med mindre depresjon og et mer positivt syn. Folk som kjører i hele sitt liv, selv om de begynner senere i livet, har en tendens til å ha en bedre livskvalitet for en lengre tid.

  En av driften arena mest kjente dødsfall var at James Fixx, som skrev The Complete Book of Running
  , utgitt i 1977. Hans hjerteinfarkt, rett etter et løp, i 1984 ble sitert av mange som en demonstrasjon som kjører er farlig. Men vurderinger av hans livsstil og medisinsk historie gjort det klart at heller enn å drepe ham, kjører faktisk holdt ham i live i årevis lengre enn han kan ha hatt. Det er generelt sant for løpere, så lenge du kjører med omhu! Vi vil diskutere klok løping senere i artikkelen

  Å miste vekt.

  Vekttap er en annen grunn til at mange liste når du blir spurt hvorfor de tar opp med å løpe. Hvis du er overvektig, kan et program som kan hjelpe deg å miste den ekstra spekk. Nøkkelen til å lykkes når du kjører for å miste vekt er å gjøre det nøye. Når du er overvektig, det setter en ekstra belastning på kroppen - bein, sener og leddbånd, ledd, ditt hjerte og lungene. Du må derfor være forsiktig når du starter og å ta hensyn til hvordan du føler deg. De fleste tar litt tid å få overvektig, og du kan forvente at det kommer til å ta litt tid å komme tilbake til din beste vekt.

  Du må kanskje starte med en walking program hvis du ikke har vært veldig aktiv. Du kan starte gange og deretter etter en justering tid, begynner å blande i korte økter med jogging i midten av turen. For eksempel, hvis du går i 15 minutter om gangen, kan du gå i noen minutter for å varme opp, deretter jogge i 30 sekunder, og deretter gå til du får pusten igjen, jogge i 30 sekunder, og så videre for resten av kanskje 10 eller 12 minutter, og deretter kjøle seg ned. Etter hvert som du får mer plass, kan du legge til mer løping og redusere gangtid

  Et ord av forsiktighet. Hvis du starter et treningsprogram for å gå ned i vekt, er det ikke til å fungere av seg selv. Du må også se på hva du spiser. En løper som øker kjørelengde vil få sulten på mer drivstoff, men du trenger å se hva drivstoff du bruker. Begynne å spise en masse snacks med sukker fordi du trener, og du kan faktisk få vekt. Spis snacks med protein og grønnsaker, og du vil ikke bare erstatte den energien du har brent i øvelsen, men du vil også reparere kroppen fra stress og belastning av øvelsen bedre

  Kjøre til et mål.

  Det er mange, mange opplæringsplaner for å hjelpe deg å nå en løpende mål. En av de mest populære for begynner løpere fokuserer på å komme seg fra sofaen til en 5K løp. (En "5K" er en løpetur på 5 kilometer, eller ca 3,1 miles. Dette er en svært populær avstand for første gang syklistene fordi det er ganske lett å trene for, de fleste kan trene for en 5K på kort tid, og utvinning tid av løpet er svært kort.

  opplæring for en 5K kan være så kort som noen få uker, avhengig av din kondisjon i begynnelsen av treningen. Hvis du starter fra sofaen, og du .? re veldig overvektig, kan det ta lengre tid å trene eller du må se til å gå løpet Fordi det er ofte en familie rase, det er en veldig god en for folk som er treg - du kommer ikke til å være alene på iden av pakken!

  jo lengre løp, jo mer alvorlig løperne, for det meste. kjøre en maraton er det ultimate målet for mange mennesker som begynner å løpe, men går 26,2 miles er en lang og vanskelig oppgave for de fleste. ikke bare er rase lenge, men så er det trening. det betyr ikke at du ikke bør tenke på det, selv om du er nybegynner. du må bare være forberedt på å ta tid til å trene for det. Mange sier at du bør være i stand til å gjøre ca 20 miles i uka for å gå eller løpe før du starter en seriøs trening plan for en maraton, og du vil bruke minst et halvt år å komme derfra til mål. Hvis du ikke har vært å gjøre noen kjører i det hele tatt, vil du kanskje vurdere halvmaraton som et bedre valg for å starte, med full maraton senere.

  En av de største valgene du må gjøre er hva slags maraton du ønsker å oppleve. Store, prangende maraton, som P.F. Chang Rock N Roll Marathon, kan trekke i 30.000 eller flere løpere og turgåere For den fulle og halvmaraton. De kommer til å ha løpere på alle nivåer, aldre og trening, men de er også nesten en fest. Hvis du ønsker å oppleve en maraton som en mer personlig reise, kan det være lurt å velge en mindre en. Eller vil du kanskje velge et eksotisk sted, vakker natur, eller et spesielt tema

  Kjører for sinnet ditt.

  En av de aller beste grunnene til å kjøre er den fordelen at du får når ditt sinn er avslappet, stress reduseres, depresjon løftet, og eufori av runner høye sett i. en kjøre kan klare opp et problem på jobben, for eksempel, fordi når du kjører du får plass til å tenke på problemer under din bevisst oppmerksomhet. Mens du fokuserer på å se din fot, pusten din, dine smerter, eller været, kan din underbevissthet gjøre underverker i problemløsning.

  Stress, som kroppen tolker som en grunn til å kjempe eller flykte, produserer adrenalin og andre hormoner. Det er vanligvis en god ting hvis du faktisk kommer til å kjempe eller løpe fra et rovdyr, men hjelper ikke i det hele tatt når du sitter i en bås. Komme ut og løping gir kroppen en sjanse til å behandle adrenalin samtidig som du også gjør at problemløsning.

  Det er også en reaksjon på at mange mennesker får når du kjører som føles euforisk. Spesielt er endorfiner frigjøres når du trener (men ikke bare med løping). Endorfiner gir en følelse av velvære og makt. I tillegg er det ofte en følelse av fred og tilfredshet

  Kjører med omhu.

  For å lykkes på noen av disse målene, må du være i stand til å kjøres i lang tid - helst for resten av livet. For å gjøre dette, må du bli en klok løper. Hver løper til slutt blir "et eksperiment av en" - du har til å overvåke din egen kropp, lære dens signaler, fôr og ta vare på den, og lytte til den. Hvis du kjører dårlig - for eksempel ved å prøve å kjøre for langt og for fort - vil du ende opp skadet og kan godt gi opp med å løpe for å være for vanskelig, for smertefullt eller for kostbart. Kjører med en trener eller kjører gruppen kan hjelpe deg å lære å kjøre visdom, som kan tilbringe litt tid med kjører bøker, men enda mer kan læres ved å gå ut på veien, banen, stien eller fortauet og faktisk kjører. Men du må lytte. Hvis du får en liten smerte i kneet, vil du lære om det er på grunn av skoene dine, eller kanskje kurven av veien, eller fordi du tar for lang skrittlengde.

  Belønningen er å få til målet ditt og for å finne en fantastisk sport som du kan gjøre for resten av livet. Og det er den virkelige svaret på hvorfor du kjører!