Hjem >> avhengighet >> Diagnostisering og behandling av indre øret Problems

Diagnostisering og behandling av indre øret Problems

Først av alt må vi forstå hva er egentlig en indre øret infeksjon? Hva skjer når en øreinfeksjon skjedde? Vel, er ørebetennelse en betennelse som oppstår i det indre øret. Vår indre øret består av et system av kanaler og rør som strukturer som kalles labyrinten. Det utfører funksjonen til å sende signaler til hjernen vår til å forstå lyd og å finne ut retninger. Det er denne labyrinten som er berørt i indre øret infeksjoner. Faktisk er det vitenskapelige navnet på indre øret infeksjon avledet fra den delen labyrint, og det kalles som labyrinthitis.Early Symptomer på Inner Ear infeksjon • Vertigo, som er en følelse av hvirvlende eller spinne • Double Vision • Kvalme og oppkast • Tap av balansere • Hodepine • Ringing i øret kalt tinnitus • Midlertidig hørsel lossDiagnosis og behandling av problemer i innerøret Indre ørebetennelse behandling
bør inneholde mange av de anti-inflammatoriske matvarer som ingefær, hvitløk, gurkemeie, cayenne, fiskeoljer og rå ananas i kostholdet ditt. Disse matvarer kan sette ned betennelse av membraner i øret og avlaste presset på øret stress.Every måltid bør også inneholde en overflod av friske grønnsaker eller frukt. Disse matvarene bør utgjør hoveddelen av kostholdet ditt - ca 80% er ideelt. Gjør en innsats for å legge til noen essensielle fettsyrer som de som finnes i nøtter, frø, avokado og naturlige, kaldpressede oljer i kostholdet ditt. Disse vil bidra til å øke immunforsvaret og holde cellemembraner fungerer well.Inner øre problemer kan diagnostiseres på grunnlag av hørselstest, Electronystagmography (ENG), ECOG, Posturography eller Platform test, Rotary Chair test- og imaging tester som X- ray, CT scan og MRI-skanning. EARCALM SPRAY brukes for ørebetennelse behandling som er tilgjengelig på Online Pharmacy.
Indre øret infeksjon varer i en uke eller to, men bør behandles så snart som mulig, da det kan skje igjen. Noen av de sikreste og enkleste hjem basert rettsmidler for indre øret infeksjon behandling er diskutert i det følgende segment. Nesten for alle indre øre problemer, anbefales det å ha lav salt, koffein-fri diett. Overflødig sukker i kosten utløser svimmelhet. Unngå stekt mat som det er en teori om at høyt kolesterol nivåer bidra til sirkulasjonsproblemer som påvirker det indre øret. Visse medisiner som benzodiazepiner er nyttig i behandling av indre øret infeksjon problemer. Botox-injeksjoner er også nyttig for å lindre symptomene på tinnitus. Vestibulære behandling er funnet å være effektive i mange mennesker med innerøret. Før du tar noen behandling, bør du rådføre deg med lege. Hvitløk er en utmerket anti-mikrobielle mot indre øret infeksjoner. Ta litt hvitløk olje og varme den til en temperatur like over kroppstemperatur og sette et par dråper hvitløk olje i øret. Olivenolje er et annet middel for indre øret infeksjoner. Følg samme prosedyre som vi ferdig med hvitløk og hell noen dråper inn i øret. Skyll du ørene skikkelig med varmt vann etter en tid.