Hjem >> diabetes >> Type 2 Diabetes Symptomer og Facts

Type 2 Diabetes Symptomer og Facts

Diabetes ikke går bort som en forkjølelse eller influensa. Hva mer er, en person med diabetes er mer ansvarlig enn sin lege for å behandle den. Diabetes krever dag-til-dag behandling slik at en person med diabetes er lurt å lære så mye som de kan om sykdommen.
Minst en av seksten mennesker har diabetes, så det er ganske vanlig. Diabetes kan styres med skikkelig måltid planlegging, mosjon og medisiner om nødvendig. Blodsukkernivået bør bli mer normal (bedre) med behandling, men det er ingen kur for diabetes på dette tidspunktet. Kontroll avhenger av den enkelte som har diabetes. Diabetes kan kreve medisinering og andre behandlingsplanendringer med helsepersonell over tid fordi det er progressive.
I en tidlig fase, type 2 diabetes har ofte ingen symptomer. Dette bremser noen ganger diagnose. Når symptomene forekommer de kan komme gradvis og bli feilaktig tilskrives noe annet. Disse symptomene kan være økt vannlating som et resultat av økt tørste, økt sult og utmattelse fordi glukose eller sukker i blodet er ikke i stand til å komme inn i cellene der det kan benyttes, nerveskader som resulterer i nummenhet eller prikking i hender eller føtter eller problemer med seksuell funksjon, hyppige infeksjoner eller tåkesyn.

beste måten å overvåke blodsukker, for å lære hvordan du kan forhindre lavt blodsukker eller ødeleggende høyt blodsukker som forårsaker organskade, er å bruke en glukosemåler. Blodsukkermetre tillater en å selv overvåke blodsukkeret. Din helsepersonell kan foreskrive en for deg. Din helsepersonell kan også henvise deg til en registrert kostholdsekspert eller annet diabetes pedagog for opplæring i bruk av glukosemåler og en individuell måltid plan. Som diabetiker dette måltidet plan kan være ganske fleksibel med karbohydrat telling kunnskap vil du bli lært opp til å gjennomføre det.
Med diabetes en konsekvent karbohydrat kosthold er viktig når en person spiser karbohydrat mat det er brutt ned i sukkere, og til slutt til glukose hovedbrensel av legemet. Glukose går så inn i blodet heve nivået av glukose i blodet. Bukspyttkjertelen gjør normalt insulin. Insulin deretter senker nivået av blodsukker ved å opptre som en nøkkel for å låse opp cellene i kroppen, slik at sukker å passere fra blodet inn i cellene.
Hva skjer når en person har diabetes er det en mangel av insulin eller cellene kan ikke effektivt bruk av insulin i kroppen gjør. Resultatet er at sukker forblir i blodet og blodsukkernivået stige. Høyt blodsukkernivå kan skade blodårer, og over en lengre periode, kan alvorlige langsiktige problemer oppstå.
Diagnostisering av sykdommen er viktig for behandling av diabetes og forebygging av symptomene på lavt blodsukker ( hypoglykemi) eller høyt blodsukker (hyperglykemi). Målet er blodsukker kontroll. Blodsukkeret testing med en glukosemåler kombinert med en konsekvent karbohydrat diett kan være uvurderlig verktøy for selvledelse av blodsukker og kontroll av diabetes symptomer.