Hjem >> ernæring >> Hemmelige bivirkninger av å spise ananas,

Hemmelige bivirkninger av å spise ananas,

Si dietister

Ananas er en super søt og syrlig frukt som er synonymt med tropiske vibber. Hvem elsker ikke en pina colada ?! Men i tillegg til å være en hovedingrediens i den forfriskende drikken, den er også fullpakket med vitaminer.

"Ananas er en utmerket kilde til vitamin C og lite kalorier, "sier registrert diettist Jonathan Valdez, RDN , eier av Genki Nutrition og en talsperson for New York State Academy of Nutrition and Dietetics.

Ernæringsmessig, Det er også en utmerket kilde til fiber.

"Samlet ananas er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler, " sier Keri Gans, MS, RDN, CDN , registrert diettist ernæringsfysiolog og forfatter av The Small Change Diet . "Ananas har også 2,3 gram fiber per en kopp porsjon, og fiber har vært assosiert med økt metthetsfølelse og vektkontroll, samt stabilisering av blodsukker. "(Les mer:En stor effekt av å spise fiberrik mat, Sier ekspert.)

Hvis du liker ananas, du kan bli overrasket over andre måter det kan påvirke din generelle helse. Så vi spurte ernæringseksperter om å dele noen overraskende bivirkninger av å spise ananas. Les videre, og for mer om hvordan du spiser sunt, ikke gå glipp av 7 sunneste matvarer å spise akkurat nå.

1

Det er et potensielt hjelpemiddel i behandlingen av IBD.

Shutterstock

"Bromelain spiller en rolle som en kraftig antiinflammatorisk, hvilken studie viste en nedgang i inflammatoriske mediatorer for personer med IBD, som potensielt kan lindre symptomer for pasienter som lider av IBD, "sier Valdez." Imidlertid, flere studier er nødvendig for å anbefale bromelain som behandlingsmetode for IBD. "

LESE MER :The Secret Drinking Trick for å redusere betennelse, Sier Expert

2

Det kan forårsake intens kløe, elveblest og hevelse.

Shutterstock

"Dette kan være en reaksjon på latexallergi, "sier Gans." Ananas er en kilde til naturgummilatex. Hvis den er kjent for å ha denne allergien, en person bør ikke spise ananas. "

I SLEKT: Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få daglige oppskrifter og matnyheter i innboksen din!

3

Det kan redusere betennelse.

Shutterstock

"Ananas er fullpakket med antioksidanten vitamin C som har antiinflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere leddsmerter forårsaket av slitasjegikt, støtte immunhelsen, og redusere risikoen for hjertesykdom, "sier Gans.

I SLEKT: Populære matvarer som øker immunsystemet ditt, Sier diettist

4

Det kan forårsake diaré og oppkast.

Shutterstock

"Selv om det er uvanlig, noen individer som er følsomme for bromelain eller som bruker store mengder ananas, rapporterer om diaré og oppkast, men årsaken til at det fortsatt er ukjent, "sier Valdez.

5

Det kan forårsake ømhet i munnen.

Shutterstock

"På grunn av bromelains kjøttmøreegenskaper, å spise for mye kan føre til ømhet i munnen, leppe, og tungen, "sier Valdez." Prøv å lage ananas for å bryte ned bromelain og redusere disse bivirkningene. Også, unngå å spise rå ananas fra stammen eller kjernen, ettersom den høyeste mengden bromelain finnes der. "

6

Det kan forbedre beinhelsen.

Shutterstock

"Ananas er en god kilde til mangan, som er viktig for beinhelsen, "sier Gans.

7

Det kan redusere smerter.

Shutterstock

"Bromelain inneholder antiinflammatoriske egenskaper som har blitt brukt for å redusere smerte og hevelse fra brannskader, leddsmerter, og andre inflammatoriske sykdommer, "sier Valdez.

8

Det kan redusere høyt blodtrykk.

Shutterstock

"Enzymer i ananas kjent som bromelain sakte blodpropp, samt øke produksjonen av røde og hvite blodlegemer, som fører til forbedret blodstrøm, "sier Valdez.

9

Det kan forårsake overdreven blødning.

Shutterstock

Bromelain fungerer også som et antikoagulant som tynner blodet og forhindrer blod i å koagulere, som kan forårsake overdreven blødning.

Les dette neste:

  • Hemmelige bivirkninger av å spise grillet kylling, Sier Science
  • En stor bivirkning av å spise ananas, Sier diettist
  • Store effekter bananer har på helsen din, Sier diettist