Hjem >> ernæring >> The One Peanut Butter Snack Dietitians Cant Get Nok av

The One Peanut Butter Snack Dietitians Cant Get Nok av

Mens mange dietister elsker å spise peanøttsmør på alle slags smarte måter, Det ser ut til å være et overordnet tema når det gjelder deres favoritt peanøttsmørsmat, og det er nyter peanøttsmør med frukt. Enten det bare er å dyppe banan eller epleskiver i peanøttsmør, blande det opp i en smoothie, eller nyter frukt og peanøttsmør toppet på en bolle med havre, dietister elsker å koble sammen dette salte, kremet pålegg med søt frukt.

Hvis du leter etter andre måter å nyte den deilige kombinasjonen av peanøttsmør og frukt, vi spurte diettister om å dele noen av sine favorittmåter for å forberede denne snacken. Her er noen av de deilige peanøttsmørsnacks de liker med fruktene de parer, og for enda flere sunne tips, sørg for å sjekke ut vår liste over de 7 sunneste matvarene å spise akkurat nå.

1

Peanøttsmør "Banola"

Shutterstock

"Jeg elsker [å lage] en 'peanøttsmørbanola' - en frossen banan med peanøttsmør og drysset med granola, "sier Lisa Young, PhD, RDN er forfatter av Endelig full, Endelig Slank. "Skrell en banan og dekk den med peanøttsmør (ca. 1 ss), og topp med granola (1/4 kopp). En dusk med sjokolade er valgfritt. Ha i en pose og frys ned. Nyt denne deilige - og sunne - godbiten når du er i humør for en frossen godbit. "

Også, visste du om denne ene overraskende bivirkningen av å spise bananer, I følge Science?

2

Havregrøt av peanøttsmør

Shutterstock

"Peanøttsmør og havregryn er min favoritt for ethvert måltid eller mellommåltid !, "sier Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD, og forfatter av Sports Nutrition Playbook . "Det er raskt, lett, og tilfredsstillende! Plus, som registrert diettist, Jeg elsker at en halv kopp havre (målt tørt) og en spiseskje peanøttsmør gir meg nesten 6 gram fiber og omtrent 8 gram protein (avhengig av havremerket ditt) for i underkant av 250 kalorier! Denne snacken hjelper deg å bli mett raskere, bli mett lenger, og vil bidra til å holde energinivået stabilt i timene som kommer.

Topp peanøttsmøret ditt med noen epler eller bær for litt ekstra sødme og fiber! Også, Vi har nettopp oppdaget den enkleste sunne hacken for havregryn.

3

Peanøttsmør Yoghurt Dip

Shutterstock

Visste du at du kan gjøre peanøttsmøret ditt til den perfekte kremete fruktdippen?

"Min favoritt peanøttsmørsnack er å blande peanøttsmør med vanilje gresk yoghurt og dyppe frukt i det (vanligvis epler), "sier Emily Danckers, MS, RD.

Få enda flere sunne spisetips rett i innboksen din ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev!

4

Peanøttsmør fylte dadler

Hilsen av Mackenzie Burgess

"Med bare 3 ingredienser, peanøttsmør fylte dadler er en av de enkleste snacksene å piske opp, "sier Mackenzie Burgess, RDN, eier av Cheerful Choices. "Bare kutt dadlene dine i to med en lengdesnitt, fyll med en skje peanøttsmør, og dryss over pålegg etter eget valg. Prøv å toppe med granateplefrø, kakaoprikker, mini sjokoladeflis, kokosflak, eller hakkede peanøtter. "

5

Peanut Butter Mug Cake

Hilsen av Mackenzie Burgess

"Hvis du trenger en søtere matbit, krus kaker er det perfekte alternativet, "sier Burgess." Denne proteinfylte kruskaken kombinerer enkle ingredienser som bananmos, proteinpulver, og peanøttsmør. Bland alt sammen i et stort krus og mikrobølgeovn i 1 minutt for å avsløre en kaken uten skyld. Drypp mer peanøttsmør på toppen for ekstra krem. "

Du kan til og med toppe med bær for litt ekstra sødme! Du kan også prøve en av disse 24 munnvannskrusoppskriftene.

6

Peanøttsmør Hummus

Hilsen av Mackenzie Burgess

"Hummus krever vanligvis en ingrediens som kalles tahini, eller malt sesamfrø, "sier Burgess." Tahini kan ofte være dyrt og ikke alltid tilgjengelig for alle. I stedet, Prøv å bruke peanøttsmør i stedet for å etterligne den samme nøtteaktige smaken og kremet tekstur. Nyt hjemmelaget peanøttsmør hummus med pitachips og fargerike grønnsaker for en balansert matbit. "

Eller hva med å dyppe epler i den peanøttsmør -hummusen?

7

Apple "informasjonskapsler" med peanøttsmør

Hilsen av Rachel Paul

"Min favoritt peanøttsmørsmat er peanøttsmør med epler, "sier Shannon Henry, RD fra EZCare Clinic. "Det er ikke bare en sunn matbit, men består av alle næringsstoffene som kroppen vår faktisk trenger. Epler er en ypperlig kilde til fiber, mens peanøttsmør består av protein. Å spise disse to deilige matvarene holder magen full lenge."

En smart måte å nyte denne klassiske kombinasjonen er å forberede noen "epler" -kaker med peanøttsmør. Dr. Rachel Paul PhD RD fra CollegeNutritionist.com sier at dette er en av hennes favoritt peanøttsmørsnacks, som hun lager med 1 lite eple, 3 ss peanøttsmør, og 1 dråpe kanel. Bare skjær eplene i småkaker, fordel litt peanøttsmør på hver skive, og topp med kanel.

Her er de overraskende bivirkningene av å spise epler, I følge Science.

8

Peanøttsmør yoghurtskål

Hilsen av Lexy Penney

"Jeg tilfører peanøttsmør til så mange ting som menneskelig mulig, men min favorittnøtt med peanøttsmør i det siste er enten Siggi eller islandsk Skyr-vanlig eller vaniljeyoghurt med fersk mango, blåbær, litt ren Elizabeth granola, kanel, en skvett honning, og en STOR klump med peanøttsmør! Mitt favoritt peanøttsmør er Teddie helt naturlig glatt, "sier Lexy Penney, MS, RD, LDN, RYT, eier av Lexy Penney Nutrition and Wellness.

"Jeg elsker denne snacken fordi den er den perfekte blandingen av kremaktig, knasende, salt, og søt, "sier Penney." Fibrene fra granolaen og frukten får meg til å føle meg mett, sammen med proteinet fra yoghurt og peanøttsmør. Det er også allsidig - jeg har spist det til frokost, matbit, lunsj, og dessert!"

9

Peanøttsmør epleringer

Hilsen av Pam Fullenweider

"Disse epleringene er en forhøyet versjon av den tradisjonelle sammenkoblingen av eple og peanøttsmør, "sier Pam Fullenweider, RD og grunnlegger av Fully Mediterranean. "De er morsomme å lage og enkle å tilpasse basert på hva pålegg du har for hånden. Eplet gir fiber mens peanøttsmøret er en god kilde til sunt fett og protein, gjør dette til en super mettende matbit. Pluss at påleggene alle gir en ekstra næringsstans! "

Å lage, bare kutt opp et eple i 1/2 tommer runder, skjære ut kjernen med en liten rund kakeskærer. Tørk epleskivene, fordel deretter omtrent en spiseskje peanøttsmør på hver runde. Dryss med ønsket pålegg som ristet kokos, hakkede nøtter, tørket frukt, eller mini sjokoladeflis.

10

Frossen banan og peanøttsmør

Shutterstock

"Min favoritt peanøttsmørsmat er en frossen banan med peanøttsmør, "Jinan Banna, PhD, RD. "Skjære banan i små biter, fryser det, og deretter smøre litt peanøttsmør på det, blir det en deilig dessert uten tilsatt sukker. "

"Min favoritt peanøttsmørsmat er en jeg liker på kveldene, spesielt når jeg vil sørge for en god natts søvn, "sier Trista Best, RD, en diettist på Balance One Supplements. "Dette er fordi proteinet i peanøttsmør hjelper meg å bli mett hele natten, så jeg trenger ikke å bekymre meg for å våkne sulten. Bananer inneholder melatonin, den naturlige kjemikalien som er ansvarlig for god søvn, og kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten. Denne kombinasjonen er både deilig og tilfredsstillende på mange måter. "

Her er de overraskende bivirkningene av å spise bananer, I følge Science.

11

Jordnøttsmør Havregrynproteinkaker

Hilsen av Megan Byrd

"Min favoritt peanøttsmørsmat [er en] hjemmelaget peanøttsmør havregrynproteinkake, "sier Megan Byrd, RD, fra The Oregon Dietitian. "De er bare laget med 8 ingredienser, alt i en bolle, og er fullpakket med fiber og protein! Laget med helt naturlig, ekte mat, de er superfriske! Disse kakene er også veldig smakfulle, selv barn og småbarn elsker dem! "

Nyt disse sunne kakene med en side av frukt for en deilig søt ettermiddagssnack!

12

No-Bake Energy Bites

Shutterstock

"En av våre gode oppskrifter under våre praktiske matlagingskurs på Operation Food Search er energibitt, "sier Carmen Berry, MPH, RD, LD for Operation Food Search. "Disse energibittene er fullpakket med gode ingredienser som fullkornshavre, protein og sunt fettrikt peanøttsmør, og søtet med deilig honning, sjokoladebiter, og tørket frukt. De er enkle å lage med pantry stiftingredienser mange mennesker har for hånden. Perfekt for en ettermiddagshenting eller en rask frokost på farten. "

Å lage, kombinere 1 kopp havre, 1/4 kopp peanøttsmør, 1/3 kopp honning, 1/4 kopp rosiner, og 1/4 kopp mini sjokoladeflis i en bolle. Kjevle ut 1 ss porsjonsskåler og ha dem i kjøleskapet i opptil en uke.

"Peanøttsmør er fullpakket med enumettet fett som kan bidra til å øke HDL, det 'gode' kolesterolet, i kroppen, "sier Berry." Ærlig talt, Jeg elsker også å bare spise en skje med peanøttsmør med litt frisk frukt som et eple eller en banan! "

1. 3

Peanøttsmør engelsk muffins med banan

Shutterstock

"Min favoritt peanøttsmørsnack er 1/2 fullkorns engelsk muffins toppet med 1 ss knasende peanøttsmør og 1/2 banan skiver på toppen, "sier MyNetDiarys registrerte diettist og MS, Brenda Braslow. "Det er litt søtt, knasende, sunn, og fylling. Denne snacken er proteinrik (7 gram), høy fiber (5 gram) og tilbyr mange vitaminer og mineraler som kalium, folat, og kalsium. "

For en ekstra boost av naturlig sødme, du kan også legge til et par epleskiver!

14

Banan &PB Smoothies

Shutterstock

"Jeg er en stor fan av peanøttsmør, "sier Edie Reads, RD og sjefredaktør for healthadvise.org. "Tekstur, smak, og næringsinnhold er bare alt for meg. Dens gode fett- og kaloriinnhold gjør en ganske god jobb i kroppen. I stedet for å skremme den direkte fra glasset og spise den, en vane som sannsynligvis vil forsyne kroppen din med overflødige kalorier og fett, du kan bruke den i din favorittmatbit. "

"På grunn av sin allsidige smak og tekstur, du kan bruke den på nesten alle snacks du kan tenke deg, "Leser fortsetter." Jeg tenker på det som en måte å eliminere sult på, samtidig som jeg gir kroppen min tonnevis med viktige næringsstoffer. "

En av Reads favoritt snacks er å blande en banan peanøttsmør smoothie. Å lage, bare bland opp en frossen moden banan, 1/2 kopp fettfri melk, ca 1/4 kopp ikke-vanlig yoghurt, og 2 ss kremet peanøttsmør.

For enda flere smoothie -ideer, se vår liste over 27 beste immunforsterkende smoothieoppskrifter.

15

Peanøttsmør Granola

Hilsen av Sarah Schlichter

"Jeg elsker å tilsette peanøttsmør i granola, som i denne gresskar peanøttsmør granola, "sier Sarah Schlichter, MPH, RDN for Bucket List Tummy. "Det er knasende, tilfredsstillende, og så full av komplekse karbohydrater, protein, fiber, og sunt fett. "

Legg til noen ekstra bær på toppen for litt naturlig sødme og et løft av fiber!

Er du usikker på hvilket peanøttsmør du skal kjøpe? Sjekk vår liste over De 20 beste peanøttsmørene - rangert!