Hjem >> ernæring >> Legg disse ingrediensene til eggene dine for å gå ned i vekt

Legg disse ingrediensene til eggene dine for å gå ned i vekt

Når egg serveres sammen med de riktige ingrediensene, sluttproduktet er en helsefremmende superstjernefrokost-enten det er i form av en omelett, eggerøre, egg kopper, eller en deilig eggrett. Siden det populære morgenproteinet vanligvis passer godt til sunne tillegg som grønnsaker og krydder, det er vanskelig å gå galt ernæringsmessig, men noen superfood -sammenkoblinger gir flere fordeler med vekttap enn andre.

Her, vi avslører hvilke ingredienser du bør koble sammen med egg for den beste smaken for vekttapsspenningen din - og noen av dem er litt uventede. Hvis matlaging ikke er din sterke side, frykt ikke! Du finner også tips for bruk av hver ingrediens. Så hva venter du på? Slå på ovnen og begynn å lage mat! Og mens du holder på, vær sikker på at du prøver disse 21 beste sunne matlagingshakkene noensinne.

1

Svarte bønner

Shutterstock

Pakket med løselig fiber (en kraftig magefettkjemper), bønner vil ikke bare fylle deg opp i flere timer, men også hjelpe deg med å slanke deg. Wake Forest Baptist Medical Center-forskere fant at for hver 10 gram økning i løselig fiber som forbrukes daglig, studiedeltagerens magefett redusert med 3,7% over fem år. Men fordelene stopper ikke der:Forbruk av bare fem gram løselig fiber om dagen har vist seg å redusere LDL -kolesterolnivået med omtrent 5%.

SPIS DETTE! TIPS

Lag en sørvest-inspirert frokost. Når egg nesten er kokt, legg til sorte bønner, salsa (vi liker Newman's Own Mild) og Colby-Jack-ost etter smak før den brettes til en omelett.

2

Malet Tyrkia

Shutterstock

Hvis du vil øke morgendosen din med proteiner, Vurder å legge malt kalkun til eggene dine. "Duoen er ganske velsmakende og litt uventet, gjør det til et perfekt valg for utmattede smaksløk, "Sier Dave Zinczenko, forfatter av Supermetabolismekosten . En halv unse kalkun har bare 83 kalorier og inneholder 11 gram muskelbyggende protein. Det er også en primokilde for DHA omega-3 fettsyrer, som har vist seg å forbedre hjernens funksjon og humør og forhindre at fettceller vokser.

SPIS DETTE! TIPS

Bland malt kalkun med løk, paprika, sopp og dine favorittkrydder for å lage et deilig måltid som gir næring til musklene dine og hjelper deg med å bli frisk etter trening.

3

Quinoa

@skampy/Flickr

Hopp over fullkornsbrødet og tilsett litt rester av quinoa i omeletten din i stedet. Det gamle kornet gir en uventet smak og teksturvending til eggeskålen, en velkommen endring hvis du spiser omeletter regelmessig. Plus, quinoa er høyere i protein enn noe annet korn og inneholder mye hjertesunt, umettet fett og mettende fiber.

SPIS DETTE! TIPS

Topp nesten kokte egg med noen skjeer kokt quinoa, spinat, tomater, løk (en veggie som brenner lagret fett) og et dryss spidskommen. Når blandingen er gjennomstekt, brett til en omelett og nyt!

4

Svart pepper

Shutterstock

Hvis du har lite tid eller mangler på dagligvarer, Forsterke smaken og fettforbrenningspotensialet til omeletten din med et enkelt dryss svart pepper. Piperine, forbindelsen som gir svart pepper sin karakteristiske smak, har vist seg å stoppe adipogenese, dannelse av nye fettceller, ifølge a Journal of Agricultural Food Chemistry studere. Dette kan bidra til å krympe midjen din, senk kolesterolnivået og gi deg den flatmageutseendet du ønsker.

SPIS DETTE! TIPS

Tilsett en skvett pepper til omelettblandingene dine, dryss den på en vanlig omelett for å øke smaken, eller bland det med noen ekstra urter og krydder - som rosmarin og oregano - for en mer robust smaksprofil.

5

Paprika

Kaitlyn Chow/Unsplash

Grønn, rød eller gul, fersk eller frossen, paprika er aldri en dårlig følgesvenn for eggene dine. Takket være grønnsakernes høye vitamin C -innhold, å spise dem kan hjelpe til med å brenne lagret fett og omdanne karbohydrater til drivstoff. Studier indikerer også at vitamin C hjelper muskler med å behandle en fettsyre som kalles karnitin som er avgjørende for muskelvekst og restitusjon. Bare en kvart kopp hakket paprika-omtrent det du vil legge til en omelett-gir 150% av dagens anbefalte inntak.

SPIS DETTE! TIPS

Lag en spansk omelett med hakkede oliven, løk, paprika, finhakket hvitløk og pepper jackost.

6

Kokosolje

Shutterstock

Nå, du vet at ikke alle fett er skapt like. Mens noen kilder (som soyabønneolje) forårsaker vektøkning, andre (som kokosnøttolje) brenner vekttap. Faktisk, i en studie av 30 menn, deltakerne mistet i gjennomsnitt 1,1 tommer rundt midjen da de spiste to spiseskjeer av den tropiske oljen daglig i en måned. Og fordi kokosnøttolje består av triglyserider med middels kjede-en annen type mettet fett enn du ville finne i animalske kilder som pepperoni-ser det ikke ut til å øke kolesterolnivået, så det er også gunstig for total helse, også.

SPIS DETTE! TIPS

Bruk kokosnøttolje i stedet for din vanlige panne. Skje omtrent en spiseskje i en varm skillet og la den smelte før du heller i eggeblandingen.

7

Spinat

Shutterstock

Popeye er ikke den eneste som er fan av spinat. Vi liker bladgrønt fordi det er fylt med jern, et mineral som hjelper muskelvekst og øker styrken. Den upretensiøse ernæringsmessige MVP er også en god kilde til magefyllende fiber og magnesium, et mineral som er avgjørende for karbohydratmetabolismen.

SPIS DETTE! TIPS

"Pakker bare syv kalorier i koppen, spinat er ekstremt lett på livet, så legg så mye av det du vil til eggene dine. Du kan ikke gå galt ved å koble bladgrønt med tomater (som er rike på kreftbekjempende antioksidant lykopen) og litt ost, "sier Jeff Csatari, forfatter av 14-dagers sukkerdiett - enkelt, seks-trinns plan for sunt kosthold og enkel trening som hjelper leserne å miste minst 7% av kroppsvekten for å redusere risikoen for diabetes med 60%!

8

Jalapeños

Shutterstock

Hopp over morgenkaffen din og få din energibrenning fra en sterk krydderhit. Jalapeños, habaneros og cayennepepper får alle sitt brennende bitt fra et naturlig forekommende kjemikalie kalt capsaicin. Forbindelsen har vist seg å øke kroppsvarme og metabolisme og redusere appetitten, noe som gjør det til et godt alternativ for alle som prøver å gå ned i vekt.

SPIS DETTE! TIPS

Kombiner hakket korianderblad med skiver jalapeños, rødløk og sort pepper for å krydre eggene dine og pirre smaksløkene.