Hjem >> Mental Helse >> Behovet for Cloud Medical Imaging i dagens helse Sector

Behovet for Cloud Medical Imaging i dagens helse Sector

Det har vært en økende trend å drive fra PACS til en sky basert RIS. En artikkel av Applied Radiology sa at: "Som digital bildebehandling herredømme er omfavnet over helsevesenet, har den raske overgangen fra terabyte til petabyte med data sette radiologi på kanten av informasjon overbelastning." I dag tilbyr cloud computing radiologisk avdeling av fremtiden verktøyene for å håndtere data mye mer smart. Cloud medisinsk bildediagnostikk er en revolusjonerende bildebehandling og arkivering system som gir helseinstitusjoner, leger og pasienter muligheten til å vise, dele, lagre og administrere sine medisinske bilder og poster. Det kan bidra til å bedre disse begrensningene ved å tilby mer effektive lagringsanlegg og tilgang metoder som vil skalere enkelt som det vell av pasientopplysninger og medisinske bilder av helsesystemer fortsetter å vokse.


Skyen medisinsk bildediagnostikk system gjør det enklere, raskere og mer effektivt å dele pasientstudier med fjerne spesialister for rask samarbeids beslutninger om hensiktsmessige behandlinger. Den cloud computing for medisinsk bildebehandling har derfor fått betydning i de siste årene som en løsning på problemet med å arkivere store mengder data og dele bilder mellom de medisinske fasilitetene som ikke er på et felles nettverk. Dette reduserer omfattende implementering tid og kostnader samt senker tradisjonelle programvarekostnader som store konsesjonsavgifter. Abonnementsavgift kommer med ingen vedlikeholds eller prosesskostnader. Den avanserte cloud computing markedet i helsesektoren for medisinsk avbildning er forventet å vokse eksponentielt i de kommende årene


Den felles samspill med medisinsk 2D &.; 3D-bilder er å bruke vinduer, ikoner, menyer og pekere modell. Men, kan det hende at WiMP ikke være praktisk i noen situasjon som i operasjonsstuen hvor sterilisering blir som problemet. Derfor i denne oppgaven, vil kontrolleren fri naturlig samspill på 3D medisinsk bildebehandling seer programvare via Kinect kameraet utviklet for å erstatte WiMP, slik at kirurgene kan vise medisinske bilder i operasjonsstuen uten kontakt med mus og tastatur. Samspillet vil ha både kropp og figur tegn. Videre vil aktuelle kontrolleren mønstre være utformet i henhold til praktisk bruk i operasjonssalen.


medisinsk bildeviser er et høyt nivå av komponent for å bygge medisinske viser applikasjoner som DICOM seere, utsikt stasjoner, teleradiologi løsninger og avanserte diagnostiske arbeidsstasjoner som finnes i radiologi og andre spesielle medisinske sektorer. Enten du skal bygge et PACS for radiologi, kardiologi, mammografi, oftalmologi, patologi, dermatologi, odontologi eller andre spesielle ting, vil denne kontrollen eliminere kompleksiteten fra jobben din og vil gi deg en solid plattform som du kan stole på. Den medisinske bildeviser er bilde agnostiker og kan få tilgang til og vise all form for bildefiler. Det gjør at de ansatte i helsevesenet bedrifter å fortsette pasientbehandling med letthet, ved å gi løpende tilgang til sine medisinske bilder. Betrakteren inkorporerer direkte med DICOM-butikken, som brukes ved sykehusene som sentrallager for å bevare, beskytte og dele alle sine medisinske bilder og filer. Det blir en av de mest nødvendige verktøy for helsetjenester bedrifter i denne teknologisk utviklede verden.