Hjem >> Mental Helse >> Ingen er immun mot Mental Illness

Ingen er immun mot Mental Illness

Ingen er immun mot psykiske lidelser

© M. Ann Machen Pritchard 2015

Ingen familie er immun mot psykiske lidelser.

alle kjenner noen som har en psykisk lidelse.

Hvorfor har vi dekke opp eller prøve å holde stor hemmelighet at vi har noen i vår familie som har en psykisk lidelse?

Hvorfor ... .why ... hvorfor?

Hvorfor ønsker vi å skjule våre kjære og kaste dem bort som søppel i stedet for å få dem den hjelpen de trenger for å leve livet den beste måten de kan.

do du forstår?

så en dag når de bestemmer seg for å skyte opp en skole, en bedrift, en kirke og ta flere folk med dem å ende sine liv gjør vi da tenke på ... "Oh hva skjedde?" Vi spør. Men som vi ser tilbake på sin barndom finner vi flere tegn på at det lille barnet følte såra og vonbrotne og ingen virkelig forstått dem eller ønsket å hjelpe dem å takle psykiske lidelser og prøve å kontrollere det å ikke komme ut av hånden. Alle med en psykisk lidelse ikke dreper eller bruk og misbruk mennesker.

Hvorfor trenger vi gi opp på dem og ikke prøve å elske dem og hjelpe dem så godt vi kan?

Jeg bare forstår ikke.

Alle bør bli behandlet som et menneske.

tror du virkelig at noen med en psykisk lidelse ikke ønsker å bli elsket og brydde seg om som du gjør? Det begynner i barndommen for å kunne leve livet det beste du kan hvis du har en psykisk lidelse. Hvis det ikke blir behandlet som et barn så kan det bli vei ut av hånden som voksen. Ettersom tiden går og psykiske lidelser blir ignorert og ikke behandlet deretter sinne, raseri, setter depresjon og vi mister liv, men ikke bare den personen med psykisk sykdom, men flere andre menneskers liv blir tatt i prosessen i noen tilfeller.

ønsker vi folks liv til å fortsette å være tapt eller ønsker vi å opplyse oss om hva psykisk sykdom er og hvordan vi kan bidra til å stoppe tap av liv?

ikke du ønsker å være elsket og rost for hva du gjør det bra i livet, og ikke alltid sette ned for de dårlige tingene som du gjør? Ønsker du å alltid høre at du aldri vil bli noe eller at du ikke er god nok? Ja, vet du hva jeg mener. Det er noe som ikke alltid sett. Men dette er svært skadelig for noen enn si til noen med en psykisk lidelse.

Ja, det er ingen familie immun mot psykiske lidelser. La oss våkne opp og ikke ignorere at alle er et menneske og ønsker å bli elsket og brydde seg om. La oss lære å hjelpe og ikke skade noen som har en psykisk lidelse. Fordi hvis du skader så du kan bli skadet tilbake. Hvis vi ønsker det vondt å stoppe da må vi alle jobbe for å ta bort smerten ved å ikke ignorere at psykisk sykdom ikke eksisterer, og at det kan behandles. En av de største tingene som jeg har funnet er å ikke krangle med noen som har psykisk sykdom, fordi alt den gjør er eskalere problemet og sinne å komme helt ut av kontroll, og det er når noen kan og vil bli skadet. Hvis du roe deg ned så det kan også roe en person med psykiske lidelser. Vis at du gjør kjærlighet og bryr seg om dem. Få dem den hjelpen de trenger. Og foreldrene ikke ignorere hvis barnet er diagnostisert med en psykisk lidelse. Få dem den hjelpen de trenger mens de er fortsatt ung til å bidra til å unngå problemer i fremtiden.

M. Ann Machen Pritchard, prisbelønt forfatter, illustratør og Songwriter

En av de 50 store forfattere du bør lese

www.cafepress.com/mampcreations