Hjem >> hjertesykdom >> Hjerte Valve Disease

Hjerte Valve Disease

The hjerte er en av de sterkeste musklene og hevdes det er det viktigste organ i menneskekroppen. Den er ansvarlig for å få næringsstoffer og oksygen i hele kroppen ved hjelp av sirkulasjonssystemet. Den er delt i to halvdeler, kalt atrium og ventrikkel kamrene. Mellom disse to kamre er et sett med ventiler som lar blodet strømmer i bare en retning. Noen ganger er disse ventilene bli skadet og personen kan lider av noen form for hjerteklaffsykdom. Hvis venstre ukontrollert, kan denne sykdommen føre til hjertesvikt og død.
Tegn og symptomer på hjerteklaffsykdommer er svært vanskelig å fastslå, siden mange av dem er så mild og kan tilskrives en rekke ulike forhold, inkludert astma, halsbrann, hjerteinfarkt, eller noen ganger enda graviditet. Den alltid ha en samtale med legen din om dine tanker og fysiske symptomer hvis du tror at du kan ha noen form for hjerterelaterte sykdommer. Hjertet ventil sykdom er en alvorlig tilstand, og bør aldri være selvdiagnostisert.
Det er noen vanlige symptomer på hjerteklaffsykdommer som du bør se opp for. Hvis du opplever svimmelhet eller besvimelse brakt videre av fysisk aktivitet, kortpustethet eller brystsmerter mens de gjør fysisk aktivitet, eller en blå farge under neglene dine, eller hvis leppene har et blålig skjær dem. Dette er alle symptomer som du bør å få opp til leger oppmerksomhet så snart som mulig.
Ofte hjerteklaffsykdom er forårsaket av en misdannelse av ventilene, sykdommer, bakteriell infeksjon, eller en generell svakhet av ventilene som skiller de to hjertekamrene. Disse misdannelser kan inkludere smalere ventiler og ventiler som lekker.
Trange ventiler som kan føre til ventil hjertesykdom kan være forårsaket av en rekke ting. En årsak til denne tilstanden er medfødt misdannelse, en tilstand ved fødselen at hvis det er sever nok har gitt deg problemer hele livet. En annen sak, en som kan forebygges gjennom kosthold mosjon og kanskje medisiner er degenerasjon av ventil gjennom atherosclerosis, eller hardere av blodkar som noen ganger oppstår i alderdommen. Hjertet Ventilen kan også være forårsaket av skader fra revmatisk feber eller omfattende forkalkninger. Hjertet ventil sykdom ikke alltid føre til et liv og død situasjon, selv om det kan føre til store komplikasjoner med hjertet.
Common vitaminer og over skranke produkter kan hjelpe med hjertet ventil sykdom som kobber, EPA, hvitløk, Ginkgo, jern, og Lykopen.
det er sterke bevis for at spormineralet Kobber er avgjørende for strekkfasthet av koronar blodkar.
studier av Grønland eskimoene mangel på hjerteinfarkt har viser at Eico-Sapentaenoic Acid (EPA) senker kolesterolet betydelig, selv mer enn flerumettet fett gjør. Det utløser også en stor nedgang i triglyserider. Lakseolje er en av de mest kjente kilder til naturlig EPA.
Hvitløk kan motvirke den vanlige følge av høye fett i kosten, og for å bidra til å redusere høyt blodtrykk.
Ginkgo Plus leverer et omfattende rekke viktige næringsstoffer som trengs for riktig funksjon av det vaskulære systemet og for å bedre blodsirkulasjonen til hjernen.
Jern er en viktig del av hemoglobin, oksygen bærer stoffet i røde blodceller. Jern er viktig for produksjonen av blod. Det forbedrer immunsystemet. Iron hjelpemidler også i vekst og reparasjon av både bein og vev ved å hjelpe kroppen med å produsere kollagen.
Lykopen er svært kraftig med å slukke frie radikaler som er L-gultathione. Ultra Antioxidant gjør cellene til å utføre mer effektivt med mindre oksygen, slik at tilstrekkelig oksygen til å bli brukt for
celler og organer som spesifikt trenger det.
Hvis du er i faresonen for hjertet ventil sykdom og deretter finne en god helsepersonell før du starter noen form for hjemme behandling.
alltid konsultere legen din før du bruker denne informasjonen.
denne artikkelen er ernæringsmessig i naturen og skal ikke tolkes som medisinske råd.