Hjem >> helse >> GERD - Hva er årsaken GERD

GERD - Hva er årsaken GERD

GERD eller " gastroøsofageal reflukssykdom ’ er en kompleks tilstand som oppstår når sure magesafter fra magesekken strømmer opp i spiserøret gjentatte ganger. Denne uvanlige reflux av syre tilbake opp i spiserøret forårsaker irritasjon i esophageal fôr, videre fører til en brennende følelse i nedre del av brystet. Hvis acid reflux ikke er kontrollert, over en periode på brennende følelse kan indusere hals smerter, kvalme og andre komplikasjoner som esophageal striktur, blødninger, alvorlige brystsmerter som kan etterligne et hjerteinfarkt eller en pre-cancerous endring i slimhinnen i spiserøret. Det er flere årsaker til spiserøret opererer forskjellig i forskjellige individer eller til og med i det samme individ ved forskjellige tider. For å få en bedre kunnskap om hva som forårsaker GERD, gå gjennom følgende tips.

Hva er årsaken til GERD
Overdreven Acid ProductionAlbeit sjeldne, en av de viktigste årsakene til GERD hos noen pasienter er en unormalt høy produksjon av syre i kroppen sin , langt mer enn nødvendig. Dette fører til et tilbakeløp av syren, og graden av styrken i en slik syre er uvanlig høyt, noe som resulterer i større damage.Lower esophageal SphincterEsophagus er røret som passasje som forbinder halsen til magen. Møtestedet for magen og spiserøret er en ring av muskel som kalles " den nedre esophageal sphincter ’ (LES). Jobben til denne lukkemuskelen er å fungere som en gateway fra spiserøret til magen slik at mat som du forbruker for å bo i magen for å bli omdannet til energi. Men når den nedre esophageal sphincter ikke fungerer tilfredsstillende, kan det føre til GERD. Det er to problemer som kan påvirke driften av LES:

 • LES i noen av GERD lider en tendens til å bli ekstremt svak. Med andre ord, jo lavere spiserør ikke trekke seg sammen og lukke porten mellom magesekken og spiserøret som den skal, slik at den sure oppstøt lett inn i spiserøret forårsaker skade på slimhinnen.
 • Vanligvis nevnte LES slapper av i noen få sekunder under normal svelge å la mat og væskeinnholdet passere ned til magen. Men i noen tilfeller, tenderer den nedre øsofageale lukkemuskel for å slappe av tilfeldig til ulike tider og ikke bare mens svelge maten. Denne uvanlige avslapning av LES kan vare fra noen få sekunder til et par minutter, slik at den forbinder passasjen vidåpne for syre til reflux i spiserøret uten blokkering.
  Hiatal HerniasMajority av GERD lider har hiatal brokk. Hos normale individer membranen omgir LES hvor den forbinder med magen. Membranen er sagt å hjelpe LES kontrakt for å holde gateway mellom spiserøret og magesekken lukket hver gang unntatt mens tygge. Imidlertid, dersom pasienten lider av hiatal brokk, evne til membranen for å hjelpe nevnte LES til kontrakt reduseres. Denne redusert evne av membranen fører til en enkel strøm av syrer tilbake opp i spiserøret og skade det. Hiatal brokk kan forårsake acid reflux problemer i to måter:
 • En hiatal sac kan bli bygget i tilfelle hiatal brokk. Når en person lider av hiatal brokk, en liten del av den øvre mage av at personen har en tendens til å presse seg forbi LES, som klemmer fast del av den øvre mage fra resten av det, danner en sekklignende struktur hvori syre kan bli formulert i løpet av en tidsperiode. Denne syren som dannes i de formulerte sac venter på at les for å slappe av i løpet av hvilken den kan komme inn i spiserøret og forårsaker en brennende følelse og skader.
 • i et normalt individ, kobles spiserøret til magen i en vinkel, hvor en klaff på huden fungerer som en døråpning til magen. Denne døren fungerer sammen med LES og kan åpnes og lukkes ved svelging. Men i en person som lider av hiatal brokk vinkelen der spiserøret og magesekken møtes, blir endret, slik at døråpningen ineffektiv, og dermed forårsaker en refluks av magesyre i spiserøret.
  Esophageal ContractionsAs vi alle vet, svelge spiller en viktig rolle i å formidle mat og andre væsker fra vår munn til våre magen. Svelge også hjelper på å bli kvitt ekstra reflux fra spiserøret. Imidlertid er denne prosessen ikke utføres normalt ved en pasient av GERD. I pasient, får svelge prosessen uregelmessig; Med andre ord, er den normale evne til å skyve mat fra toppen av spiserøret til magen gjennom ikke alltid mulig i en GERD pasient. Denne dysfunksjonelle virkemåten av spiserøret fører også til å hope seg opp i tilbakeløps syre som ellers ville ha gått tilbake ned til magen.

  Røyking og GERDSmoking er en annen faktor som kan føre til GERD og risiko for acid reflux. Røyking gjør esophageal sphincter slappe av til ulike tider, banet vei for acid reflux skal foregå. Derfor, for å bli kvitt problemet med GERD, blir pasientene bedt om å gi opp røyking.

  vekt som et CauseWeight gevinst av en person kan også føre til GERD og acid reflux problem. Derfor overvektige mennesker og gravide kvinner er mer utsatt for å oppleve acid reflux. Økt vekt legger ekstra press på magen, og dermed øke risikoen for esophageal reflux. Jo mer overvektig eller overvektig en person, jo mer sannsynlig at han /hun skal være i fare for acid reflux og GERD problemer.