Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er en intestinal rens?

Hva er en intestinal rens?

En tarm rense en måte å fjerne giftstoffer fra kroppen. Mange tror vi får giftstoffer fra vår livsstil, miljø og fra maten vi spiser. Visse ting som alkohol, tobakk og medisiner er også tenkt å sette giftstoffer i systemet vårt.

Mange bekymrer seg for left avfall og plakk i tarmsystemet. Når dette avfallet ikke er gått fra kroppen, noen ernæringseksperter mener at dette left avfall kan føre til vektøkning og helsespørsmål. En intestinal rens kan brukes til å bli kvitt denne overflødig materiale.

Tegn på at du kan trenge en intestinal rens for å kvitte seg med giftstoffer inkluderer ubehag i magen, sure oppstøt, og hodepine. Noen mennesker kan ha diaré, parasitter og gjær infeksjoner. Å få ekstra avfall og kjemikalier ut av kroppen kan hjelpe med disse forhold og mange andre.

Når du renser kroppen, hjelper det å avgifte organer og interne systemer. Dette er antatt av mange å rense kroppen av urenheter og giftige stoffer. Folk ofte hevder å føle deg sunnere og forynget etter å ha en tarm rens og bedre kosthold.

Den rensing kosthold består for det meste rå mat som frukt og grønnsaker. Når du følger denne dietten, trenger en person til å kutte ut alt sukker, hvitt mel og raffinert mat. Det anbefales også at dieter eliminere koffein, alkohol og tobakk.
Ad

Tilhengere av tarm renser kan bruke forskjellige kosttilskudd og produkter for å rense ut tarmen og kolon. Disse typer renhold vanligvis produsere flere avføringer i dag og aide i å fjerne avfallet. Naturlige produkter som psyllium skall, linfrø, og fordøyelsesenzymer er ofte brukt i dette regimet.

rensing terapi bruker noen ganger store mengder fiber og avføringsmidler i avrusning. Det er viktig at personen gjør programmet er i stand til å bruke produkter som ikke er opprørende å deres fordøyelsessystem. Husk enn en intestinal rens som fungerer for en person kan ikke arbeide for andre.

Når det brukes riktig, er tarm renser antas å ikke bare hjelpe tarmen, men også lever, nyrer, og lymfe-systemer. Noen tilhengere tror det kan hjelpe til med å forebygge visse sykdommer.

Personer som har hatt disse renser har indikert at de gikk ned i vekt, følte seg bedre og hadde mer energi. Homeopatiske leger og ernæringsfysiologer gang anbefaler renser hver månedene. Noen som er interessert i å få en intestinal rens bør forskning tarm renser tilgjengelig.