Hjem >> syn >> Behandling av Major Eye Issues

Behandling av Major Eye Issues

Først la oss snakke om Glaukom. Det er en gruppe sykdommer som skader øyets synsnerven og kan føre til synstap og blindhet. Men med tidlig diagnostisering og behandling, kan du ofte beskytte øynene mot alvorlig synstap. I begynnelsen har åpenvinkelglaukom ingen symptomer. Det fører ingen smerter. Vision forblir normal. Glaukom kan utvikle seg i ett eller begge øyne. Uten behandling vil personer med glaukom sakte mister sidesynet. Som glaukom forblir ubehandlet, kan folk gå glipp av objekter til side og ut av hjørnet av øyet sitt. De synes å være ute gjennom en tunnel. Over tid, rett frem (sentralt) visjon kan redusere inntil ingen visjon gjenstår.
Andre stort problem som folk står overfor er av grå stær, som er en uklarhet i linsen i øyet, forårsaker synstap som kan ikke korrigeres med briller, kontaktlinser eller hornhinnen refraktiv kirurgi som LASIK. Like skremmende som grå stær kan høres, moderne katarakt kirurgi vanligvis kan gjenopprette visjon tapt for grå stær - og ofte kan redusere avhengigheten av briller også. En ukomplisert operasjon for grå stær varer vanligvis bare ca 15 minutter. Men regner med å være på operasjonssenteret i 90 minutter eller lenger, fordi ekstra tid er nødvendig for å forberede deg for kirurgi og for en kort post-operativ evaluering og instruksjoner om katarakt kirurgi utvinning før du reiser.

RELEX SMILE kan brukes til å behandle nærsynt pasienter, ofte selv de med svært høye resepter, tørrere øyne, kontaktlinseintoleranse eller tynnere hornhinner. RELEX SMILE, med sin mindre invasiv natur, er en metode som gjør det mulig korrigering av enda høyere nærsynt resepter enn tidligere behandles av standard LASIK laser øye kirurgi. I motsetning til LASIK, som bruker to lasere og fordamper hornhinnen vevet å korrigere synet, bruker RELEX bare en laser for hele prosedyren. I stedet for å fordampe uønsket vev, den nye generasjonen laser brukes i RELEX bare kutter ut en linse-formet stykke hornhinnen vev for å korrigere nærsynthet. Vevet trekkes ut enten gjennom en regulær klaff som anvendt i LASIK eller gjennom et nøkkelhull innsnitt, avhengig av øyet. Dette betyr mer nøyaktig synskorreksjon og mindre ubehag under og etter operasjonen.
For det formål å håndtere slike saker, Senter for Sight ble etablert. Det tok fordeler fra den positive endringer og forskere som har skjedd i India i de siste årene for å forbedre sine tjenester. Rekke tjenester med Senter for Sight for øyet behandlingen inkluderer retina seg med en av de beste netthinnen behandling i India, best kjent for sin katarakt kirurgi, frittliggende netthinnen behandling og kosmetisk øyekirurgi. http://www.centreforsight.net/