Hjem >> ernæring >> Det enkle trikset som får brød til å vare lenger

Det enkle trikset som får brød til å vare lenger

Enten du lager ditt eget brød eller kjøper det på et bondemarked eller en lokal matbutikk, det er ikke vanskelig å oppdage når et brød har passert sin beste alder. For eksempel, en fransk baguette har tydelig blitt foreldet når det er vanskelig som en stein å skjære gjennom. Når brødskiver steller, de ytre kantene på brødskiver begynner å stivne. Det er to skyldige som får brød til å miste friskheten:temperatur og fuktighet. Så, nøkkelen til å holde brød ferskt lenger er ganske enkelt å kontrollere disse to faktorene, via måten du lagrer dem på.

Sjekk nøyaktig hvordan du holder brødet ferskt mye lenger.

I SLEKT: Dette er det enkle, hjemmeoppskrifter som hjelper deg å gå ned i vekt.

Hva er nummer én måte å lagre brød på for at det skal vare lenger?

Først, Det er viktig å merke seg at du aldri bør ha brød i kjøleskapet. Det er mange matvarer som må oppbevares i kjøleskapet for å forhindre ødeleggelse, og til og med noen overraskende som du sannsynligvis ikke ville tenke å kjøle ned, men brød er ikke en av dem. Hvis du setter brød i kjøleskapet, blir det faktisk gammelt raskere . Dette er fordi når brødet avkjøles, det oppstår en kjemisk reaksjon i den. Vann som tidligere ble absorbert av stivelsesmolekylene i brødet, vandrer til utsiden av brødet. Når vann fjernes fra stivelse, dets molekyler danner en krystallinsk struktur, som til slutt resulterer i en knasende, tørt brød. Så et kjøleskap fremskynder faktisk stalingsprosessen.

I stedet, du bør oppbevare brødene dine på disken, tett pakket inn og ut av lyset, eller inne i en brødkasse. Ja, de selger faktisk disse fortsatt.

KJØP NÅ PÅ AMAZON

Hvis disken din utsettes for mye sollys og du ikke har en brødboks, Du kan lagre det tett innpakkede brødet i pantryet der det er mørkt og romtemperatur. Hvis du ikke kan sluke brødet mellom deg og romkameratene, familie, eller venner mellom tre og fem dager, du vil fryse de resterende skivene. Du kan unngå brenning av fryseren ved å sørge for at brødet er godt pakket inn i plast eller forseglet i en pose som kan lukkes igjen før det legges i fryseren.

Insider rapporterte at det er best å lagre brødskiver som du vet at du ikke vil stå ferdig i fryseren samme dag du lager eller kjøper dem fra butikken. Denne måten, du fryser brødet i sin beste form, ikke når det er på randen av å bli forfalt. Når du vil besøke brødet igjen, Sett den i ovnen i 10 til 15 minutter ved 350 grader Fahrenheit, og så er du god til å begynne å spise. Nå, hvem er klar for en sandwich?